Tag et gratis kursus i ESPD og bliv klar til at byde på kommunale udbud

21. september 2017

Hvis du vil byde på offentlige udbud, skal du fremover også udfylde det fælleseuropæiske udbuds-dokument ESPD digitalt og korrekt i forhold til kravene. Torsdag den 12. oktober 2017 fra kl. 8.00-10.00 kan du som lokal virksomhed deltage i en workshop i ESPD i ErhvervsCentret på Korskildelund 6 i Greve.

På workshoppen lærer du at udfylde det nye fælleseuropæiske udbudsdokument ESPD, som fremover er obligatorisk ved afgivelse af tilbud på kommunale udbud. To eksperter fra Københavns Universitet​ klæder dig på til opgaven. En af dem, der har tilmeldt sig, er autoriseret kloakmester Niels C. Hansen fra Klingenberg Anlæg og Kloak ApS. Firmaet holder til i et af Greve Kommunes erhvervsområder i Karlslunde.  

- Vi lever i høj grad af at vinde kommunale udbud i Storkøbenhavn og det meste af Sjælland. Derfor er det afgørende for os, at vi er klædt på til at afgive tilbud digitalt i overensstemmelse med de krav, der følger med det nye udbudsdokument ESPD. Vi har brug for at vide, hvad det er, det offentlige søger af information om vores firma, når vi bringer os i spil som leverandør. Det er klart en god service, at det lokale erhvervsliv tilbydes den her workshop. At Greve Kommune med ErhvervsCentret står bag, er et signal om, at man ønsker, at lokale firmaer byder på kontrakter fra kommunen, vurderer Niels C. Hansen. Den vurdering er i overensstemmelse med Greve Kommunes vækstpolitik.


- Vi har i vores vækstpolitik fokus på at have en god information og dialog om kommunale udbud og et godt leverandørsamarbejde med vores lokale erhvervsliv. Vi ønsker at udbyde flere opgaver og sikre et optimalt forløb i udbudsprocesserne. Greve Kommunes målsætning er, at også mindre lokale, private leverandører får en chance til at skabe vækst ved at bringe sig i spil til at handle med kommunen både ved store udbud, og når kommunen køber ind for mindre beløb, udtaler borgmester Pernille Beckmann. 

Nyt udbud fra Greve Kommune om håndværkerydelser
I slutningen af oktober 2017 udbyder Greve Kommune​ en opgave til Bygge- og Anlægsbranchen om håndværkerydelser ift. løbende vedligehold og drift af kommunens bygninger. Klingenberg Anlæg og Kloak ApS vil afgive tilbud på opgaven i forhold til løbende vedligehold og drift af kloakarbejder på Greve Kommunes ejendomme. 

- Jeg forventer, at jeg efter workshoppen kan udfylde udbudsdokumentet ESPD uden problemer og forstå konceptet. Det er godt givet ud at bruge to timer på at sætte sig ind i det nye udbudsdokument, så vi kan byde ind på kontrakten om håndværkerydelser på kloakarbejder på Greve Kommunes ejendomme. Hvis du ikke efterlever lovkravene, så diskvalificerer du dig selv. Jeg kan kun anbefale andre kommunale leverandører at tage med på workshoppen, også fx de små håndværkerfirmaer. Det er godt at være velforberedt i god tid. Udfylder du det ikke korrekt, får du ikke opgaven, understreger Niels C. Hansen. 

Tilmelding til workshoppen i ESPD er nødvendig
Vi har kun plads til 30 personer. Husk at medbringe din egen computer. Tilmeld dig her: https://erhvervscentret.nemtilmeld.dk/70/ 

Kilde: Erhverscentret Greve


Flere artikler

Parkeringspladsen ved Solrød Tennis Klub

14-12-2017
På mandag den 18. december påbegynder Solrød Kommune en midlertidig renovering af P-pladsen ved tennisklubben.

Juleværksted & live julemusik i Solrød Center på søndag

14-12-2017
Vi byder indenfor i vores populære Juleværksted. Solrød FC sælger juletræer ved Strandvejstorvet og De Bøjede Søm spiller hyggelig julemusik i Centergaden.

Er du UngSolrøds nye lektiehjælper?

14-12-2017
Har du lyst til at være med til at give de unge et rigt og udviklende fritidsliv, og kunne du tænke dig at bruge et par timer om ugen i samvær med unge fra 7. – 9. klasse?

REKORDMANGE BØRNEFAMILIER I REGION SJÆLLAND SØGER JULEHJÆLP HOS MØDREHJÆLPEN

14-12-2017
Antallet af ansøgninger om julehjælp fra Mødrehjælpen er allerede 20 procent højere end sidste år. "Vi har brug for økonomisk opbakning, så vi kan hjælpe flere," siger direktør.

Bibliotekets åbningstider jul - nytår

14-12-2017
Biblioteket har åbent for selvbetjent bibliotek hver dag kl. 7.00 - 22.00 undtagen d. 31. december, hvor der lukkes helt kl. 15.00.

Brugte brudekjoler skal lokke rige asiatiske brudepar til Danmark

14-12-2017
Lea Kaliszan, der i marts 2017 åbnede butikken Brides by Kaliszan i Jersie, har med et 12-tal til eksamen i uddannelsen ´Iværksætteri i praksis´ fået mod på at forfølge sin drøm om at udleje brugte brudekjoler ikke bare til danskerne men også til unge, rige asiatiske brude.

Spændende lørdag i Solrød Center

11-12-2017
Lørdag 16. december byder Solrød Center på juleboder, Palle Pirat Juleshow, Hestevogn og Juleværksted.

Musikalske krydser i valgkampen

11-12-2017
Valget er overstået. Alligevel blev der sat krydser, da Ældre Sagen i Solrød for nylig havde besøg af den TV-aktuelle musikquiz "Syng Med & Tip et Hit". Klaus Strand-Holm fra bandet Klaus & Servants fik sammen med fru Karin et veloplagt publikum til at synge og sætte krydser, da showet kom forbi Solrød Centret.

1105 SOLRØD-HUSSTANDE BRUGER HAVEN SOM POSTHUS I JULEN

11-12-2017
Sidste år købte 53 pct. af sjællænderne julegaver online, men forventningen er, at endnu flere vil gøre det i år. Mens julehandlen på nettet boomer, har mange Solrød- og Havdrup-borgere gjort det ekstra nemt for sig selv at modtage julepakkerne.

Stort tillykke til 11 gazeller fra Greve – heraf er syv nye på gazellelisten

11-12-2017
11 virksomheder fra Greve Kommune er at finde i Dagbladet Børsens liste over årets gazeller. Heraf er syv helt nye Grevegazeller. En af de virksomheder, der for første gang har fået en gazelle, er det danske telemarketinghus Lead Telemarketing ApS, som ligger med udsigt over vandet og bådene i Greve Marina.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online