Tag et gratis kursus i ESPD og bliv klar til at byde på kommunale udbud

21. september 2017

Hvis du vil byde på offentlige udbud, skal du fremover også udfylde det fælleseuropæiske udbuds-dokument ESPD digitalt og korrekt i forhold til kravene. Torsdag den 12. oktober 2017 fra kl. 8.00-10.00 kan du som lokal virksomhed deltage i en workshop i ESPD i ErhvervsCentret på Korskildelund 6 i Greve.

På workshoppen lærer du at udfylde det nye fælleseuropæiske udbudsdokument ESPD, som fremover er obligatorisk ved afgivelse af tilbud på kommunale udbud. To eksperter fra Københavns Universitet​ klæder dig på til opgaven. En af dem, der har tilmeldt sig, er autoriseret kloakmester Niels C. Hansen fra Klingenberg Anlæg og Kloak ApS. Firmaet holder til i et af Greve Kommunes erhvervsområder i Karlslunde.  

- Vi lever i høj grad af at vinde kommunale udbud i Storkøbenhavn og det meste af Sjælland. Derfor er det afgørende for os, at vi er klædt på til at afgive tilbud digitalt i overensstemmelse med de krav, der følger med det nye udbudsdokument ESPD. Vi har brug for at vide, hvad det er, det offentlige søger af information om vores firma, når vi bringer os i spil som leverandør. Det er klart en god service, at det lokale erhvervsliv tilbydes den her workshop. At Greve Kommune med ErhvervsCentret står bag, er et signal om, at man ønsker, at lokale firmaer byder på kontrakter fra kommunen, vurderer Niels C. Hansen. Den vurdering er i overensstemmelse med Greve Kommunes vækstpolitik.


- Vi har i vores vækstpolitik fokus på at have en god information og dialog om kommunale udbud og et godt leverandørsamarbejde med vores lokale erhvervsliv. Vi ønsker at udbyde flere opgaver og sikre et optimalt forløb i udbudsprocesserne. Greve Kommunes målsætning er, at også mindre lokale, private leverandører får en chance til at skabe vækst ved at bringe sig i spil til at handle med kommunen både ved store udbud, og når kommunen køber ind for mindre beløb, udtaler borgmester Pernille Beckmann. 

Nyt udbud fra Greve Kommune om håndværkerydelser
I slutningen af oktober 2017 udbyder Greve Kommune​ en opgave til Bygge- og Anlægsbranchen om håndværkerydelser ift. løbende vedligehold og drift af kommunens bygninger. Klingenberg Anlæg og Kloak ApS vil afgive tilbud på opgaven i forhold til løbende vedligehold og drift af kloakarbejder på Greve Kommunes ejendomme. 

- Jeg forventer, at jeg efter workshoppen kan udfylde udbudsdokumentet ESPD uden problemer og forstå konceptet. Det er godt givet ud at bruge to timer på at sætte sig ind i det nye udbudsdokument, så vi kan byde ind på kontrakten om håndværkerydelser på kloakarbejder på Greve Kommunes ejendomme. Hvis du ikke efterlever lovkravene, så diskvalificerer du dig selv. Jeg kan kun anbefale andre kommunale leverandører at tage med på workshoppen, også fx de små håndværkerfirmaer. Det er godt at være velforberedt i god tid. Udfylder du det ikke korrekt, får du ikke opgaven, understreger Niels C. Hansen. 

Tilmelding til workshoppen i ESPD er nødvendig
Vi har kun plads til 30 personer. Husk at medbringe din egen computer. Tilmeld dig her: https://erhvervscentret.nemtilmeld.dk/70/ 

Kilde: Erhverscentret Greve


Flere artikler

Lån af Elcykel til Øtur på Orø

19-03-2018
Hjælp os til en god tur :-) på *Orø

Pigeholdet med UngSolrød

19-03-2018
Savner du et sted at hænge ud med veninderne? Så skulle du ta´ og melde dig ind i den nye klub kun for piger! Der bliver hørt musik, lavet mad, set film, taget på ture, tøsesnakket og alt muligt andet.

Farverig Fredag - Påskeperlepladepynt

19-03-2018
Lad din fantasi få frit løb når vi laver perlepladepynt med de fineste påskemotiver lige til at hænge op på en forårsgren eller i vinduet eller…..pakke ind som gave til en du har kær.

Patchwork udstilling på Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter

19-03-2018
Køge Bugt Quilterne afholder i anledning af 25 års jubilæum udstilling af medlemmernes arbejder lørdag d. 24. og søndag d. 25. marts.

Mere bus til borgerne i Viby og Havdrup

15-03-2018
Snart bliver det nemmere for borgerne i Havdrup, Viby og omegn

Hornsleth kunstudstilling i Solrød Center

15-03-2018
Hornsleth udstiller kunst i Solrød Center 18a, lige over for Superbrugsen, fra torsdag d. 15. til søndag d. 18 marts.

Endnu en SG'er der følger drømmen

15-03-2018
Der er mange måder at være dygtig på, og man behøver ikke deltage i nationale konkurrencer for at være en sej elev på Solrød Gymnasium. Men når nu elever følger drømmen i en grad, der vækker omverdenens opmærksomhed, så skal det også nævnes her.

Bioklubben - filmklub for børn på 8-13 år

15-03-2018
To torsdage om måneden viser børnebiblioteket en sjov eller spændende film for børn på 8-13 år. Kom og tag gerne dine venner med!

Stor politisk sejr for Socialdemokratiet i Solrød

15-03-2018
Mandag d. 26. februar besluttede Solrød Byråd, at der skal være særlig opmærksomhed på arbejdsklausuler og sociale klausuler i udbudsmaterialet, når Vej og Park området skal sendes i udbud senere på året.

Safari LIVE og CLASSIC vender tilbage med stjernespækket line-up i Knuthenborg Safaripark

15-03-2018
Dansk Folkehjælp kan i dag afsløre programmet for Safari LIVE og Safari CLASSIC, som finder sted den 23. og 24. juni 2018 i Knuthenborg Safaripark. Til Safari LIVE kan man glæde sig til Karl William, Christopher og Shaka Loveless, mens Safari CLASSIC byder på Poul Krebs, Ida Corr og Slesvigske Musikkorps.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online