Tag et gratis kursus i ESPD og bliv klar til at byde på kommunale udbud

21. september 2017

Hvis du vil byde på offentlige udbud, skal du fremover også udfylde det fælleseuropæiske udbuds-dokument ESPD digitalt og korrekt i forhold til kravene. Torsdag den 12. oktober 2017 fra kl. 8.00-10.00 kan du som lokal virksomhed deltage i en workshop i ESPD i ErhvervsCentret på Korskildelund 6 i Greve.

På workshoppen lærer du at udfylde det nye fælleseuropæiske udbudsdokument ESPD, som fremover er obligatorisk ved afgivelse af tilbud på kommunale udbud. To eksperter fra Københavns Universitet​ klæder dig på til opgaven. En af dem, der har tilmeldt sig, er autoriseret kloakmester Niels C. Hansen fra Klingenberg Anlæg og Kloak ApS. Firmaet holder til i et af Greve Kommunes erhvervsområder i Karlslunde.  

- Vi lever i høj grad af at vinde kommunale udbud i Storkøbenhavn og det meste af Sjælland. Derfor er det afgørende for os, at vi er klædt på til at afgive tilbud digitalt i overensstemmelse med de krav, der følger med det nye udbudsdokument ESPD. Vi har brug for at vide, hvad det er, det offentlige søger af information om vores firma, når vi bringer os i spil som leverandør. Det er klart en god service, at det lokale erhvervsliv tilbydes den her workshop. At Greve Kommune med ErhvervsCentret står bag, er et signal om, at man ønsker, at lokale firmaer byder på kontrakter fra kommunen, vurderer Niels C. Hansen. Den vurdering er i overensstemmelse med Greve Kommunes vækstpolitik.


- Vi har i vores vækstpolitik fokus på at have en god information og dialog om kommunale udbud og et godt leverandørsamarbejde med vores lokale erhvervsliv. Vi ønsker at udbyde flere opgaver og sikre et optimalt forløb i udbudsprocesserne. Greve Kommunes målsætning er, at også mindre lokale, private leverandører får en chance til at skabe vækst ved at bringe sig i spil til at handle med kommunen både ved store udbud, og når kommunen køber ind for mindre beløb, udtaler borgmester Pernille Beckmann. 

Nyt udbud fra Greve Kommune om håndværkerydelser
I slutningen af oktober 2017 udbyder Greve Kommune​ en opgave til Bygge- og Anlægsbranchen om håndværkerydelser ift. løbende vedligehold og drift af kommunens bygninger. Klingenberg Anlæg og Kloak ApS vil afgive tilbud på opgaven i forhold til løbende vedligehold og drift af kloakarbejder på Greve Kommunes ejendomme. 

- Jeg forventer, at jeg efter workshoppen kan udfylde udbudsdokumentet ESPD uden problemer og forstå konceptet. Det er godt givet ud at bruge to timer på at sætte sig ind i det nye udbudsdokument, så vi kan byde ind på kontrakten om håndværkerydelser på kloakarbejder på Greve Kommunes ejendomme. Hvis du ikke efterlever lovkravene, så diskvalificerer du dig selv. Jeg kan kun anbefale andre kommunale leverandører at tage med på workshoppen, også fx de små håndværkerfirmaer. Det er godt at være velforberedt i god tid. Udfylder du det ikke korrekt, får du ikke opgaven, understreger Niels C. Hansen. 

Tilmelding til workshoppen i ESPD er nødvendig
Vi har kun plads til 30 personer. Husk at medbringe din egen computer. Tilmeld dig her: https://erhvervscentret.nemtilmeld.dk/70/ 

Kilde: Erhverscentret Greve


Flere artikler

Modeshow i Solrød 26. oktober

19-10-2017
Har du styr på din efterårsgarderobe? Eller trænger du til at få inspiration til dit næste køb? Så kom til modeshow på Solrød Gymnasium, som afvikles i samarbejde mellem Solrød Center og Rotary Solrød.

Mød youtuberen Benjamin Jønsson

19-10-2017
Lørdag d. 4. november kl. 11 er der foredrag med youtuberen Benjamin Jønsson på Solrød Bibliotek og mulighed for "meet and greet".

Vandstanden stiger - Kystkommunen Solrød udsat

19-10-2017
Vidste I, at FN´s klimapanel har beregnet en vandstandsstigning på op til to meter inden år 2100, hvis iskappen på Antarktis knækker? Og at flere af Danmarks kystkommuner, der er udsatte ved en sådan vandstandsstigning, enten ikke har taget forbehold for det, eller har undervurderet konsekvenserne af disse i deres klimatilpasningsplaner?

Hvad siger du?

19-10-2017
John Wennerwald, Greve og Solrøds lokale kandidat til regionsrådsvalget i Region Sjælland og byrådsvalget i Solrød Kommune, har været på gaden hele uge 42 i forbindelse med det kommende valg.

VENSTRE I SOLRØD MØDTE BORGERNE I HAVDRUP OG SOLRØD

19-10-2017
Med et helt frisk budget 2018-2021 i Solrød Kommune med masser af gode Venstreaftryk i ryggen og et dejligt vejr, gik Venstre i Solrød ud i DIT OG MIT SOLRØD lørdag for at snakke med borgerne i Havdrup og Solrød Center.

Er opdragelse nødvendig?

19-10-2017
Kom til et inspirerende foredrag tirsdag den 7. november kl. 19 på Solrød Bibliotek om moderne børneopdragelse, med en af landets førende eksperter på området: John Aasted Halse, børnepsykolog og tidligere formand for Børns Vilkår.

BØRNEVALG 2017

19-10-2017
Demokratiet bobler, valgfeberen stiger, og på Solrød Børnebibliotek er et stærkt hold af kandidater klar til årets Børnevalg i november. Navnene på listen udgør samlet et rigtig stærkt felt med en bred afspejling af børnenes litterære favoritter.

Børneteater - MUSTAFAS KIOSK

19-10-2017
En forestilling der leveres med det tempo, vi kender fra bogen, krydret med højt humør og en uhøjtidelig stemning, som især de yngste tilskuere straks fanger. Målgruppe 4-10 år.

Farverig fredag - Workshop - LYGTEVÆRKSTED

19-10-2017
Fredag 27. oktober, kan du kl. 15:00 til 16:30 lave flotte lygteposer på Solrød Bibliotek.

FIFA 18 turnering (8.-9.klasse)

16-10-2017
Er du den bedste til FIFA18? Går du i 8. - 9. klasse, så tilmeld dig efterårets turnering, hvor der er mulighed for at vinde gode præmier!.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online