Kunsten at gøre en forskel og passe på sig selv

18. september 2017

Foredrag med Lizl Rand, torsdag d. 5. oktober kl.19.00 på Solrød Bibliotek.

Livet er en gave – når man er rask! Er man alvorligt syg eller på anden måde i krise er livet ikke let, og det er det heller ikke for de nærmeste pårørende.

Lizl Rand, journalist og psykoterapeut sætter i foredraget ”Tæt på krise og sygdom - Kunsten at gøre en forskel og passe på sig selv” focus på de mange tanker og problemer man står i som pårørende: Gør vi det rigtige, hvordan støtter vi bedst og gør en reel forskel.

Samtidig skal man også passe på sig selv og ikke blive så overanstrengt og stresset, at man selv ender med at blive syg. 

Hvad gør man med sine frustrationer, sin ensomhed og træthed, hvad gør man, når man mest har lyst til at råbe ” Tag dig nu sammen” – ”Rejs dig så fra den sofa” – ”Prøv nu …” 


Det er de færreste mennesker, der undgår den svære rolle på et eller andet tidspunkt i tilværelsen. Lizl Rand vil i foredraget med sin store faktuelle viden tage udgangspunkt i sin bog ” Tæt på krise og sygdom” og give inspiration, trøst og støtte til et lettere liv som pårørende.

Billetter til foredraget kan som altid købes via Solrød Biblioteks hjemmeside solbib.dk


Flere artikler

Modeshow i Solrød 26. oktober

19-10-2017
Har du styr på din efterårsgarderobe? Eller trænger du til at få inspiration til dit næste køb? Så kom til modeshow på Solrød Gymnasium, som afvikles i samarbejde mellem Solrød Center og Rotary Solrød.

Mød youtuberen Benjamin Jønsson

19-10-2017
Lørdag d. 4. november kl. 11 er der foredrag med youtuberen Benjamin Jønsson på Solrød Bibliotek og mulighed for "meet and greet".

Vandstanden stiger - Kystkommunen Solrød udsat

19-10-2017
Vidste I, at FN´s klimapanel har beregnet en vandstandsstigning på op til to meter inden år 2100, hvis iskappen på Antarktis knækker? Og at flere af Danmarks kystkommuner, der er udsatte ved en sådan vandstandsstigning, enten ikke har taget forbehold for det, eller har undervurderet konsekvenserne af disse i deres klimatilpasningsplaner?

Hvad siger du?

19-10-2017
John Wennerwald, Greve og Solrøds lokale kandidat til regionsrådsvalget i Region Sjælland og byrådsvalget i Solrød Kommune, har været på gaden hele uge 42 i forbindelse med det kommende valg.

VENSTRE I SOLRØD MØDTE BORGERNE I HAVDRUP OG SOLRØD

19-10-2017
Med et helt frisk budget 2018-2021 i Solrød Kommune med masser af gode Venstreaftryk i ryggen og et dejligt vejr, gik Venstre i Solrød ud i DIT OG MIT SOLRØD lørdag for at snakke med borgerne i Havdrup og Solrød Center.

Er opdragelse nødvendig?

19-10-2017
Kom til et inspirerende foredrag tirsdag den 7. november kl. 19 på Solrød Bibliotek om moderne børneopdragelse, med en af landets førende eksperter på området: John Aasted Halse, børnepsykolog og tidligere formand for Børns Vilkår.

BØRNEVALG 2017

19-10-2017
Demokratiet bobler, valgfeberen stiger, og på Solrød Børnebibliotek er et stærkt hold af kandidater klar til årets Børnevalg i november. Navnene på listen udgør samlet et rigtig stærkt felt med en bred afspejling af børnenes litterære favoritter.

Børneteater - MUSTAFAS KIOSK

19-10-2017
En forestilling der leveres med det tempo, vi kender fra bogen, krydret med højt humør og en uhøjtidelig stemning, som især de yngste tilskuere straks fanger. Målgruppe 4-10 år.

Farverig fredag - Workshop - LYGTEVÆRKSTED

19-10-2017
Fredag 27. oktober, kan du kl. 15:00 til 16:30 lave flotte lygteposer på Solrød Bibliotek.

FIFA 18 turnering (8.-9.klasse)

16-10-2017
Er du den bedste til FIFA18? Går du i 8. - 9. klasse, så tilmeld dig efterårets turnering, hvor der er mulighed for at vinde gode præmier!.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online