Musik i Gaden – lørdag i Solrød Center

11. september 2017

Sommeren går snart på hæld. I Solrød Center betyder det, at vores musikprogram lukker ned for denne sæson. Det fejrer vi selvfølgelig med masser af MUSIK I GADEN i #vorescenter med et musikprogram for hele familien.

Lidt om musikken

Lærke er oprindeligt kendt fra MGP 2014, hvor hun med sangen ”Så Ta Den Dog!” fik en flot 2. plads. Siden da har karrieren taget fart for den unge sangerinde. Lærke har på rekordtid taget mange børn og unge mennesker med storm. Den glade musik og hendes sjove tekster går rent ind, og hendes musikvideoer på YouTube er set mere end 10 millioner gange, hvilket gør Lærke til den mest populære børneartist i Danmark lige nu.

No Juice har et bredt repertoire spændende fra de mest aktuelle hits, fortolkninger af danske klassikere, svedig blues til sing along, folk og  evergreens. No Juice leverer musik af så forskellige kunstnere som Thomas Helmig, Lukas Graham, John Mayer, Eric Clapton, John Mogensen, Kim Larsen, DAD, Robbie Williams og mange flere.

Løvenskjolds Jazzcirkus serverer glad og humørfuldt New Orleans traditionel jazz, swingmusik og danske folkemelodier – krydret med en masse gode sangnumre.

Solrød Harmoniorkester præsenterer et blandet og festligt program med lettere klassisk musik.

 

Program for dagen

11.00-11.30 Lærke fra MGP spiller koncert + meet and greet
11.30-11.45 Formanden for Solrød Centerforening overrækker donation til
Solrød Strands Strandrensningslaug
11.45-12.45 No Juice spiller (Pop/Rock)
13.00-14.00 Løvenskjolds Jazzcirkus går på scenen
14.00-14.15 Spring din ballon og se om du har vundet et gavekort på 200 kr.
14.15 -14.45 Solrød Harmoniorkester giver koncert


Konkurrence:
Der er i alt 100 balloner – og der vil være gavekort i 10 af ballonerne. Så hvis du er én af de heldige, der finder
en lodseddel i din ballon, kan du indlevere den hos LJ Foto i Solrød Center, hvor den byttes til gavekort til en værdi af 200 kr.

Gavekortet skal være indløst på dagen – altså den 16/9. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Kilde: Solrodcenter.dk


Flere artikler

Kan vi stole på Rigspolitiet?

18-06-2018
Grundloven er gentagne gange blevet brudt

Urtetur i Karlstrup Mose

18-06-2018
Tag med på urtetur på jagt efter et udsnit af efterårets spiselige urter. Du vil få inspiration og forslag til simpel men lækker tilberedning af urterne.

Fyraftens Fredag – Waterline

18-06-2018
Solrød Center byder på endnu en festlig Fyraftens Fredag d. 22. juni, hvor bandet Waterline kommer og spiller.

Stadig afbrændingsforbud i Solrød

18-06-2018
Solrød Kommune har bedt os gøre opmærksom på afbrændingsforbuddet, herunder at det ikke er tilladt at bygge bål på stranden mens forbuddet er i kraft.

Hollandske KRANENDONK er i vækst og udvider det danske softwareteam i Greve

18-06-2018
Verdens førende svejserobotfirma KRANENDONK, der får udviklet al software til styring af højteknologiske industrirobotter fra et kontor i ErhvervsCentret i Greve, er i vækst og ekspanderer kraftigt. Derfor søger firmaet nu to softwareudviklere til det danske team. Robotterne anvendes af skibsværfter og andre stålproducenter til svejsning, skæring, montering og fræsning eksempelvis i Japan, USA, Singapore, Frankrig og Italien. Men hvorfor er det lige, at verdens førende svejserobotfirma får udviklet al software i Danmark, og hvordan trives virksomhedens medarbejdere i ErhvervsCentret i Greve?

Pas på falske festivals-billetter

14-06-2018
Leder du efter en billet til en af sommerens udsolgte festivaler eksempelvis Roskilde Festival? Så vær opmærksom på, at der bliver solgt falske billetter.

Dimission for studenterne

14-06-2018
Den 29. juni holdes den samlede dimission for alle afgangshold på STX og HF. Det sker kl. 10-12 i Solrød Idrætscenter, hvorefter eleverne samler sig glade og stolte ved rådhuset og springvandet.

FIFA 18 turnering for 1.-3. klasser

14-06-2018
Er du den bedste til FIFA18? Går du i 1.- 3. klasse, så tilmeld dig sommerens PS4 Pro turnering på biblioteket.

App til biblioteket

14-06-2018
Solrød Bibliotek har fået en app med et brugervenligt design. Med dén på mobilen eller tabletten har du altid dit bibliotek lige ved hånden.

Lederrollen er universel

11-06-2018
Hvad virker ens på store byggeprojekter og i tandlægeklinikken? Ledelse er umiddelbart svaret. Kristina Jensen-Mattebjerg og Michael Friis Grome, som henholdsvis er klinikassistentchef på tandklinikken Schiffs i Slagelse og elektriker og formand i Kemp & Lauritzen i Albertslund, går begge på den grundlæggende lederuddannelse på Kursuscentret KHS.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online