Lundgaard brænder for lærlingene

11. september 2017

Solrødvirksomheden Lundgaard Tømrer- & Snedkerfirma ApS inviterede borgmester Niels Hörup inden for til et kig på virksomheden, der har fokus på lærlinge og nærhed.

Flere end en tredjedel af de ansatte hos virksomheden Lundgaard Tømrer- & Snedkerfirma ApS, der har værksted i Karlslunde, er lærlinge. Hos det kvalitetsbevidste håndværkerfirma, der i alt beskæftiger 13 ansatte, hvoraf fire er lærlinge og en er voksenlærling, går man nemlig meget op i at være med til at uddanne næste generation af tømrere og snedkere.

”Jeg synes, at vi som virksomhed har et ansvar for at være med til at uddanne både unge og voksne indenfor vores fag, det er et område, jeg virkelig brænder for. Derfor synes jeg også, at det kunne være interessant at være en del af et samarbejde omkring det at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse,” siger Jens Lundgaard.


Frugtbart forløb hos Væksthus Sjælland

Han fortæller, at virksomheden tit må sige nej tak til ordre, fordi han ikke har bemandingen til de helt store opgaver, og at det er en helt bevidst handling. Jens Lundgaard har nemlig fokus på nærhed og har lige nu ikke lyst til at være flere ansatte. Han driver også egenhændigt virksomheden uden en bestyrelse.

Derfor har han også haft rigtig god glæde af et vækstforløb hos Væksthus Sjælland, som bl.a. har styrket den lokale håndværksmesters virksomhedsstrategi og salgsstrategi.

”Det var en fornøjelse at se og høre om, hvordan Jens Lundgaard driver sin virksomhed, og jeg er glad for, at vi i Solrød Kommune via Væksthus Sjælland har været med til at understøtte en af de lokale virksomheders vækst. Samtidig tager jeg hatten af for Jens Lundgaards vilje til at tage lærlinge under sine vinger, og jeg hilser hans lyst til at være en del af et lærlingesamarbejde meget velkomment,” siger borgmester Niels Hörup.

Lundgaard Tømrer- & Snedkerfirma er desuden også socialt ansvarlige i forhold til det lokale foreningsliv, som virksomheden er kendt for at støtte bl.a. via medlemskab af Team Solrød og også i form af direkte støtte til fx Solrød Strand Badmintonklub.

Kilde: Solrod.dk


Flere artikler

Solrød ønsker væksthæmmere fjernet fra Fingerplan

21-09-2017
Planen for udvikling af hovedstadsområdet, Fingerplan 2017, skal nu igen under luppen, og Solrød Kommune har flere forslag til ændringer – bl.a. har kommunen et ønske om at kunne bygge flere boliger.

Solrød Kommune fortsætter stor klima indsats

21-09-2017
For 6. år i træk har Solrød Kommune udledt mindre CO2, end kommunen har forpligtiget sig til.

Over 700 glade børn boltrede sig til Børnehavedag 2017

18-09-2017
Den blå himmel tittede frem for første gang i lang tid, da der fredag var Børnehavedag 2017. Dagen var en succes, hvor børnene havde en festlig og sjov dag med mere en 700 andre børnehavebørn.

Solrød Kommune er blandt landets bedste til at få flygtninge i arbejde

18-09-2017
Solrød har stor succes på flygtningeområdet, som bl.a. skyldes en integrationsstrategi, der har fokus på job og ordinær uddannelse. Kommunen har den ambition, at samtlige af de nyankomne jobparate flygtninge skal være i job inden årets udgang.

Ældrerådsvalg 21. november

18-09-2017
Kom til orienterings- og opstillingsmøder vedrørende Ældrerådsvalget.

Budgetforslag for Solrød Kommune afspejler vækst og udvikling

14-09-2017
Det nuværende serviceniveau i Solrød Kommune opretholdes

Kom og hør om mulighederne for en aktiv hverdag

11-09-2017
Åbent hus i Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter tirsdag den 19. september kl. 10 til 12.

Kom til Åbent Hus hos Solrød Biogas

07-09-2017
D. 30/9 kl. 12-15 slår Solrød Biogas endnu engang dørene op til en spændende dag på biogasanlægget for hele familien.

Udbygning af Plejecenter Christians Have skudt i gang

07-09-2017
I slutningen af 2018 står en helt ny tilbygning til Solrød Kommunes plejecenter klar til brug, og nu er første spadestik til byggeriet taget.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online