Lundgaard brænder for lærlingene

11. september 2017

Solrødvirksomheden Lundgaard Tømrer- & Snedkerfirma ApS inviterede borgmester Niels Hörup inden for til et kig på virksomheden, der har fokus på lærlinge og nærhed.

Flere end en tredjedel af de ansatte hos virksomheden Lundgaard Tømrer- & Snedkerfirma ApS, der har værksted i Karlslunde, er lærlinge. Hos det kvalitetsbevidste håndværkerfirma, der i alt beskæftiger 13 ansatte, hvoraf fire er lærlinge og en er voksenlærling, går man nemlig meget op i at være med til at uddanne næste generation af tømrere og snedkere.

”Jeg synes, at vi som virksomhed har et ansvar for at være med til at uddanne både unge og voksne indenfor vores fag, det er et område, jeg virkelig brænder for. Derfor synes jeg også, at det kunne være interessant at være en del af et samarbejde omkring det at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse,” siger Jens Lundgaard.


Frugtbart forløb hos Væksthus Sjælland

Han fortæller, at virksomheden tit må sige nej tak til ordre, fordi han ikke har bemandingen til de helt store opgaver, og at det er en helt bevidst handling. Jens Lundgaard har nemlig fokus på nærhed og har lige nu ikke lyst til at være flere ansatte. Han driver også egenhændigt virksomheden uden en bestyrelse.

Derfor har han også haft rigtig god glæde af et vækstforløb hos Væksthus Sjælland, som bl.a. har styrket den lokale håndværksmesters virksomhedsstrategi og salgsstrategi.

”Det var en fornøjelse at se og høre om, hvordan Jens Lundgaard driver sin virksomhed, og jeg er glad for, at vi i Solrød Kommune via Væksthus Sjælland har været med til at understøtte en af de lokale virksomheders vækst. Samtidig tager jeg hatten af for Jens Lundgaards vilje til at tage lærlinge under sine vinger, og jeg hilser hans lyst til at være en del af et lærlingesamarbejde meget velkomment,” siger borgmester Niels Hörup.

Lundgaard Tømrer- & Snedkerfirma er desuden også socialt ansvarlige i forhold til det lokale foreningsliv, som virksomheden er kendt for at støtte bl.a. via medlemskab af Team Solrød og også i form af direkte støtte til fx Solrød Strand Badmintonklub.

Kilde: Solrod.dk


Flere artikler

Solrød Center får nu tidsbegrænset parkering

19-02-2018
I samarbejde med Solrød Centerforening indfører Solrød Kommune nu i en forsøgsperiode tidsbegrænset parkering på de parkeringspladser ved Solrød Center, der ligger tættest på Solrød Station.

Nu kan du få viden om Solrød-projekter på kommunens hjemmeside

19-02-2018
Solrød Kommune har oprettet en side hvor borgerne kan orientere sig om aktuelle anlægsprojekter.

Ny og mere detaljeret registrering af erhvervsejendomme i BBR

19-02-2018
Frem til udgangen af 2019 sender SKAT breve til ejere og administratorer af erhvervsejendomme i hele landet.

Flaget er på halv i Solrød Kommune

15-02-2018
H.K.H Prins Henrik gik natten til ondag den 14. februar bort. I hele Solrød Kommune er Dannebrog derfor på halv stang for at markere prinsens død.

Østsjællands Beredskab: Her skal brandstationerne ligge

15-02-2018
Beredskabskommissionen har nu besluttet hvor brandstationerne skal ligge, og hvordan beredskabets opgaver skal fordeles i de otte kommuner, som er med i Østsjællands Beredskab, skriver Østsjællands Beredskab i en pressemeddelelse.

Elsa og superheltene stak afsted med de fleste kroner i Poppelbo

12-02-2018
Elsa og superheltene var mødt talstærkt op i Poppelbo

Kommunale dagtilbud får topkarakter af Solrød-forældre

08-02-2018
En helt ny brugerundersøgelse viser, at forældre i Solrød Kommune er tilfredse med de kommunale dagtilbud.

Børnefamiliernes begejstring for Solrød skaber pladsmangel

08-02-2018
Solrød Kommunes popularitet hos børnefamilierne har skabt et pres på dagtilbuddene i Solrød Strandområdet, som der bliver arbejdet på at finde løsninger på.

Alderdommen og barndommen mødtes til fastelavnsklip

05-02-2018
Der blev klippet og klistret på livet løs

Solrød Kommune vil sikre Jersie Strandpark som rekreativt område

01-02-2018
En stor del af Jersie Strandpark tilhører på nuværende tidspunkt Roskilde Kommune, men det vil byrådet i Solrød Kommune nu ændre på.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online