Lundgaard brænder for lærlingene

11. september 2017

Solrødvirksomheden Lundgaard Tømrer- & Snedkerfirma ApS inviterede borgmester Niels Hörup inden for til et kig på virksomheden, der har fokus på lærlinge og nærhed.

Flere end en tredjedel af de ansatte hos virksomheden Lundgaard Tømrer- & Snedkerfirma ApS, der har værksted i Karlslunde, er lærlinge. Hos det kvalitetsbevidste håndværkerfirma, der i alt beskæftiger 13 ansatte, hvoraf fire er lærlinge og en er voksenlærling, går man nemlig meget op i at være med til at uddanne næste generation af tømrere og snedkere.

”Jeg synes, at vi som virksomhed har et ansvar for at være med til at uddanne både unge og voksne indenfor vores fag, det er et område, jeg virkelig brænder for. Derfor synes jeg også, at det kunne være interessant at være en del af et samarbejde omkring det at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse,” siger Jens Lundgaard.


Frugtbart forløb hos Væksthus Sjælland

Han fortæller, at virksomheden tit må sige nej tak til ordre, fordi han ikke har bemandingen til de helt store opgaver, og at det er en helt bevidst handling. Jens Lundgaard har nemlig fokus på nærhed og har lige nu ikke lyst til at være flere ansatte. Han driver også egenhændigt virksomheden uden en bestyrelse.

Derfor har han også haft rigtig god glæde af et vækstforløb hos Væksthus Sjælland, som bl.a. har styrket den lokale håndværksmesters virksomhedsstrategi og salgsstrategi.

”Det var en fornøjelse at se og høre om, hvordan Jens Lundgaard driver sin virksomhed, og jeg er glad for, at vi i Solrød Kommune via Væksthus Sjælland har været med til at understøtte en af de lokale virksomheders vækst. Samtidig tager jeg hatten af for Jens Lundgaards vilje til at tage lærlinge under sine vinger, og jeg hilser hans lyst til at være en del af et lærlingesamarbejde meget velkomment,” siger borgmester Niels Hörup.

Lundgaard Tømrer- & Snedkerfirma er desuden også socialt ansvarlige i forhold til det lokale foreningsliv, som virksomheden er kendt for at støtte bl.a. via medlemskab af Team Solrød og også i form af direkte støtte til fx Solrød Strand Badmintonklub.

Kilde: Solrod.dk


Flere artikler

Sådan sætter du dit kryds

20-11-2017
Når der er kommunal- og regionsrådsvalg den 21. november, er det vigtigt, at du sætter et kryds på stemmesedlen. Du skal sættes dit kryds i afkrydsningsrubrikken ud for et parti eller en kandidat. Du skal kun sætte ét kryds på stemmesedlen.

Indkaldelse af medlemmer til Lokalt Naturråd

20-11-2017
Greve-, Roskilde-, Solrød-, Køge- og Lejre Kommune indkalder organisationer og foreninger til at søge om medlemskab i naturrådet.

Kom og deltag i tryghedsvandring

20-11-2017
Lokalrådet i Solrød inviterer til tryghedsvandring. For at deltage skal du møde op ved Solrød Station ved cykelparkeringen, mandag den 27. november kl. 18:00. Vandringen afsluttes med en kaffesnak på Solrød Bibliotek.

Café-ildsjæle fik Frivillighedsprisen 2017

16-11-2017
Solrød Kommunes mange ildsjæle blev hædret ved årets Frivillighedsaften, hvor de mange frivillige omkring Den frivillige Café i Aktivitets- og Frivilligcenteret fik Frivillighedsprisen.

Kom og følg valget i Solrød helt tæt på

13-11-2017
Tirsdag 21. november bliver det kommende byråd i Solrød Kommune valgt, og du kan følge med i valget fra 1. række i Solrød Kommunes valgcafé.

Kom og følg valget i Solrød Kommune helt tæt på

09-11-2017
Tirsdag 21. november bliver det kommende byråd i Solrød Kommune valgt, og du kan følge med i valget fra 1. række i Solrød Kommunes valgcafé.

Formand for Socialudvalget: Tilbud om vaskeordning er helt frivilligt

09-11-2017
Det er helt op til de enkelte beboere, om de vil være en del af den nye vaskeordning på Christians Have Plejecenter. Det slår formand for Social-, sundheds- og fritidsudvalget fast efter en administrativ fejl fra Solrød Kommunes side.

Lær at være YouTuber - Workshop for piger

02-11-2017
Er du en pige mellem 8 og 14 år?

Der er problemer med Solrød Kommunes mailsystem

02-11-2017
Solrød Kommunes mailsystemet er pt. meget ustabilt. Der arbejdes på en løsning.

30 år med leg, læring og omsorg i Regnbuen Vuggestue

02-11-2017
Pust ballonerne op og vift med dannebrog for Regnbuen Vuggestue! Onsdag den 1. november rundede Havdrups hidtil eneste vuggestue nemlig et skarpt hjørne på 30 år.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online