Lundgaard brænder for lærlingene

11. september 2017

Solrødvirksomheden Lundgaard Tømrer- & Snedkerfirma ApS inviterede borgmester Niels Hörup inden for til et kig på virksomheden, der har fokus på lærlinge og nærhed.

Flere end en tredjedel af de ansatte hos virksomheden Lundgaard Tømrer- & Snedkerfirma ApS, der har værksted i Karlslunde, er lærlinge. Hos det kvalitetsbevidste håndværkerfirma, der i alt beskæftiger 13 ansatte, hvoraf fire er lærlinge og en er voksenlærling, går man nemlig meget op i at være med til at uddanne næste generation af tømrere og snedkere.

”Jeg synes, at vi som virksomhed har et ansvar for at være med til at uddanne både unge og voksne indenfor vores fag, det er et område, jeg virkelig brænder for. Derfor synes jeg også, at det kunne være interessant at være en del af et samarbejde omkring det at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse,” siger Jens Lundgaard.


Frugtbart forløb hos Væksthus Sjælland

Han fortæller, at virksomheden tit må sige nej tak til ordre, fordi han ikke har bemandingen til de helt store opgaver, og at det er en helt bevidst handling. Jens Lundgaard har nemlig fokus på nærhed og har lige nu ikke lyst til at være flere ansatte. Han driver også egenhændigt virksomheden uden en bestyrelse.

Derfor har han også haft rigtig god glæde af et vækstforløb hos Væksthus Sjælland, som bl.a. har styrket den lokale håndværksmesters virksomhedsstrategi og salgsstrategi.

”Det var en fornøjelse at se og høre om, hvordan Jens Lundgaard driver sin virksomhed, og jeg er glad for, at vi i Solrød Kommune via Væksthus Sjælland har været med til at understøtte en af de lokale virksomheders vækst. Samtidig tager jeg hatten af for Jens Lundgaards vilje til at tage lærlinge under sine vinger, og jeg hilser hans lyst til at være en del af et lærlingesamarbejde meget velkomment,” siger borgmester Niels Hörup.

Lundgaard Tømrer- & Snedkerfirma er desuden også socialt ansvarlige i forhold til det lokale foreningsliv, som virksomheden er kendt for at støtte bl.a. via medlemskab af Team Solrød og også i form af direkte støtte til fx Solrød Strand Badmintonklub.

Kilde: Solrod.dk


Flere artikler

To rundkørsler på Solrød Strandvej trafiksikres

18-06-2018
Solrød Kommune reparerer asfalt og trafiksikrer to rundkørsler på Solrød Strandvej.

Sankthans kan blive uden bål

14-06-2018
Sol og varme har resulteret i afbrændingsforbud, og det kan gå ud over sankthansbålet.

Nyt afbrændingsforbud i Solrød Kommune

14-06-2018
Den lange periode med godt vejr har atter skabt lidt for gode forhold for ildebrande. Beredskabet har derfor udstedt afbrændingsforbud.

Solrød Byvej – nu kommer der p-pladser i den ene vejbane

14-06-2018
For at imødekomme udfordringer med for få p-pladser i nærheden af Solrød Center, har Byrådet nu afsat midler til etablering af ca. 140 nye p-pladser.

Klar til et pust?

14-06-2018
Der er stadig for mange, der sætter sig bag rattet og kører, når de har drukket alkohol. Med kampagnen "Klar til et pust?" vil Solrød kommune og Rådet for Sikker Trafik minde alle om at lade bilen stå, hvis man har drukket alkohol til en af sommerens fester og sociale sammenkomster.

Utætte fuger skyld i manglende springvand på Strandvejstorvet

14-06-2018
Springvandet på Strandvejstorvet har fået en hård opstart, da fugerne har vist sig at være utætte. Nu arbejdes der med en ny løsning.

Information til ejendoms skattebilletten

07-06-2018
Midlertidige indefrysnings ordning for grundskyld 2018-2020.

Et arsenal af muligheder åbnede sig for byens 6. klasser

04-06-2018
UngSolrød inviterede alle 6. klasserne til introdag

Spildevandsudslip i Greve: Solrød Kommune fraråder ikke badning

04-06-2018
Det er fortsat tilladt at bade ved Solrøds strande, da det urensede spildevand fra Greve trækker modsat Solrød.

Parcelhusgrund på Kamillehaven i Havdrup Vest udbydes til salg

04-06-2018
Går I med boligdrømme og leder efter den helt rette grund at bygge på? Så er det nu, I skal slå til!


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online