Konservative har større ambitioner på erhvervsområdet

7. september 2017

Lokale erhvervsliv skal have bedst mulige service fra offentlig side


Dansk Industri har netop offentliggjort deres årlige oversigt over alle landets kommuner målt på kommunernes erhvervsvenlighed. Desværre er Solrød Kommune røget seks pladser tilbage på årets liste, og vi er nu nede som den 46. bedste i landet.
 
Det kan vi gøre langt bedre, og vi har fra konservativ side langt større ambitioner på vores egne og på vores kommunes vegne. I en tid, hvor konkurrencen vokser mellem kommunerne, skal vi ikke dumpe ned – vi skal bevæge os frem.
 
Vi vil derfor arbejde for, at vi gør det kommunale arbejde med virksomhederne smidigere og hurtigere, da ingen private, der gerne vil starte eller udvide virksomhed her i byen, skal møde modstand. De skal have hjælp, da de sikrer vækst og arbejdspladser.
 
Vi kan se på den netop offentliggjorte, at Solrød Kommune er dumpet fra en plads som nummer 6 helt ned til nummer 69 under kategorien ’Information og dialog med kommunen’. Det skal vi tage alvorligt, og hvis vi vil være en vækstkommune (Og det vil vi, for det skal vi!), skal vi helt konkret allokere de nødvendige ressourcer fra kommunal side, så vores lokale erhvervsliv får den bedst mulige service fra offentlig side.Hans Odder
Byrådsmedlem
Konservative i Solrød


Flere artikler

Kommunalvalg 2017 - valgresultat

21-11-2017
Nu er alle stemmerne talt op

Kummunevalg Solrød Kommune - mens vi venter

21-11-2017
OPDATERES LØBENDE 21/11 2017

Vi holder hackerne ude

20-11-2017
En storstilet kampagne er i gang, så vi kan holde hackerne ude. En ny kampagne sætter spot på, hvordan vi som forbrugere selv kan gøre noget for at undgå hackning.

Dyreværnsenheden hos Midt- og Vestsjællands Politi kåret som Årets dyreven 2017

20-11-2017
Fredag eftermiddag modtog Kamilla Blume Jørgensen og Per Jacobsen fra Midt- og Vestsjællands Politis dyreværnsenhed prisen som Årets Dyreven 2017 af Dyrenes Beskyttelse.

JULETRÆ – GLÖGG OG KAKAO VED VINKELHUSET

20-11-2017
Lagkagehuset og Smeralda glæder sig til at byde børn og voksne velkommen i Vinkelhuset på Solrød Strandvej 66.

Helt nye muligheder for politisk samtale i Solrød

20-11-2017
Siden foråret har Solrøds borgmester Niels Hörup været på gader og stræder for at tale politik med borgerne.

Valg i øjenhøjde

20-11-2017
Eleverne i Elevrådet og debatklubben på Køge Handelsgymnasium tog initiativ til vælger- og debatmøde i øjenhøjde. Ungdomsboliger, offentlig transport, uddannelsesmuligheder, fritidsliv og væresteder var på dagorden. Én ting kunne de unge politikere være 100 pct. enige i: Brug din stemme – og stem ungt!

Data og AI former fremtiden

16-11-2017
Det er svært at spå om fremtiden, men det er umiddelbart det Steffen Witterseh Rasmussen gør i sit arbejde hos Microsoft. Han besøgte Køge Handelsgymnasium for at fortælle om sin karriere, siden han blev student fra innovationsretningen fra selvsamme sted i 2014.

Den ikoniske Coca-Cola julelastbil kommer til Havdrup

16-11-2017
or første gang i seks år kommer den ikoniske Coca-Cola julelastbil igen til Danmark for at sprede juleglæde. Havdrup er et af de udvalgte steder, som den verdenskendte rød-hvide julelastbil besøger på sin vej gennem Danmark. Det sker ved SuperBrugsen på Skovvej 3 den 17. december kl. 10-16, hvor alle inviteres til at komme og nyde iskold Coca-Cola i et hyggeligt og nostalgisk juleunivers.

Autoreservedelsforretning inviterede borgmesteren på rundvisning

16-11-2017
Solrødvirksomheden Brdr. Lambertsen ApS inviterede borgmester Niels Hörup til en tur rundt i virksomhedens 1000 m² store domicil, og samtidig blev der snakket om vækst og udvikling.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online