Konservative har større ambitioner på erhvervsområdet

7. september 2017

Lokale erhvervsliv skal have bedst mulige service fra offentlig side


Dansk Industri har netop offentliggjort deres årlige oversigt over alle landets kommuner målt på kommunernes erhvervsvenlighed. Desværre er Solrød Kommune røget seks pladser tilbage på årets liste, og vi er nu nede som den 46. bedste i landet.
 
Det kan vi gøre langt bedre, og vi har fra konservativ side langt større ambitioner på vores egne og på vores kommunes vegne. I en tid, hvor konkurrencen vokser mellem kommunerne, skal vi ikke dumpe ned – vi skal bevæge os frem.
 
Vi vil derfor arbejde for, at vi gør det kommunale arbejde med virksomhederne smidigere og hurtigere, da ingen private, der gerne vil starte eller udvide virksomhed her i byen, skal møde modstand. De skal have hjælp, da de sikrer vækst og arbejdspladser.
 
Vi kan se på den netop offentliggjorte, at Solrød Kommune er dumpet fra en plads som nummer 6 helt ned til nummer 69 under kategorien ’Information og dialog med kommunen’. Det skal vi tage alvorligt, og hvis vi vil være en vækstkommune (Og det vil vi, for det skal vi!), skal vi helt konkret allokere de nødvendige ressourcer fra kommunal side, så vores lokale erhvervsliv får den bedst mulige service fra offentlig side.Hans Odder
Byrådsmedlem
Konservative i Solrød


Flere artikler

Børnekræmmermarked i Solrød Center

21-06-2018
Vi gentager vores meget populære Børnekræmmermarked i Solrød Center. Så ryd ud i skabene og glæd andre, som vil elske det, du ikke kan bruge mere.

Havdrup Fodbold Erhvervsnetværk samler byens erhvervsdrivende

21-06-2018
Havdrup Fodbold Erhvervsnetværk har nu et år på bagen og antallet af medlemmer stiger fortsat.

Solrød Tennis Klub takker XL-Byg i Køge

21-06-2018
Solrød Tennis Klub siger mange tak til XL-Byg for donation af en ny plæneklipper.

UngSolrød former fremtidens unge

21-06-2018
UngSolrød har som en del af et nyt initiativ haft besøg af alle klasselærere og 6. klasses elever i Solrød Kommune til en introdag.

Kan vi stole på Rigspolitiet?

18-06-2018
Grundloven er gentagne gange blevet brudt

Urtetur i Karlstrup Mose

18-06-2018
Tag med på urtetur på jagt efter et udsnit af efterårets spiselige urter. Du vil få inspiration og forslag til simpel men lækker tilberedning af urterne.

Fyraftens Fredag – Waterline

18-06-2018
Solrød Center byder på endnu en festlig Fyraftens Fredag d. 22. juni, hvor bandet Waterline kommer og spiller.

Stadig afbrændingsforbud i Solrød

18-06-2018
Solrød Kommune har bedt os gøre opmærksom på afbrændingsforbuddet, herunder at det ikke er tilladt at bygge bål på stranden mens forbuddet er i kraft.

Hollandske KRANENDONK er i vækst og udvider det danske softwareteam i Greve

18-06-2018
Verdens førende svejserobotfirma KRANENDONK, der får udviklet al software til styring af højteknologiske industrirobotter fra et kontor i ErhvervsCentret i Greve, er i vækst og ekspanderer kraftigt. Derfor søger firmaet nu to softwareudviklere til det danske team. Robotterne anvendes af skibsværfter og andre stålproducenter til svejsning, skæring, montering og fræsning eksempelvis i Japan, USA, Singapore, Frankrig og Italien. Men hvorfor er det lige, at verdens førende svejserobotfirma får udviklet al software i Danmark, og hvordan trives virksomhedens medarbejdere i ErhvervsCentret i Greve?

Pas på falske festivals-billetter

14-06-2018
Leder du efter en billet til en af sommerens udsolgte festivaler eksempelvis Roskilde Festival? Så vær opmærksom på, at der bliver solgt falske billetter.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online