Konservative har større ambitioner på erhvervsområdet

7. september 2017

Lokale erhvervsliv skal have bedst mulige service fra offentlig side


Dansk Industri har netop offentliggjort deres årlige oversigt over alle landets kommuner målt på kommunernes erhvervsvenlighed. Desværre er Solrød Kommune røget seks pladser tilbage på årets liste, og vi er nu nede som den 46. bedste i landet.
 
Det kan vi gøre langt bedre, og vi har fra konservativ side langt større ambitioner på vores egne og på vores kommunes vegne. I en tid, hvor konkurrencen vokser mellem kommunerne, skal vi ikke dumpe ned – vi skal bevæge os frem.
 
Vi vil derfor arbejde for, at vi gør det kommunale arbejde med virksomhederne smidigere og hurtigere, da ingen private, der gerne vil starte eller udvide virksomhed her i byen, skal møde modstand. De skal have hjælp, da de sikrer vækst og arbejdspladser.
 
Vi kan se på den netop offentliggjorte, at Solrød Kommune er dumpet fra en plads som nummer 6 helt ned til nummer 69 under kategorien ’Information og dialog med kommunen’. Det skal vi tage alvorligt, og hvis vi vil være en vækstkommune (Og det vil vi, for det skal vi!), skal vi helt konkret allokere de nødvendige ressourcer fra kommunal side, så vores lokale erhvervsliv får den bedst mulige service fra offentlig side.Hans Odder
Byrådsmedlem
Konservative i Solrød


Flere artikler

FIFA turnering for 11-14 årige

19-02-2018
Vi skal også i år have kåret vinderen af bibliotekets traditionsrige turnering i FIFA 18 på PS4 pro, for de 11-14 årige.

Voksenkræmmermarked i Solrød Center

15-02-2018
Solrød Center har altid haft stor succes med sit børnekræmmermarked, så nu forsøger vi, om ikke vi kan skabe en lignende succes med et voksenkræmmermarked.

Solrød Gymnasiums spanskelever er gået videre til landsfinalen i Sprogolympiaden "ilcompetition"

15-02-2018
Der har i alt på landsplan deltaget 3000 elever i engelsk, spansk, fransk og tysk. På Solrød Gymnasium deltog alle spanskelever i henholdsvis "gymnasie- og modersmålskategorien".

Fitness med UngSolrød

15-02-2018
Kom i form i et professionelt motionscenter og få et træningsprogram tilpasset netop din krop!

Bøger om stærke piger

15-02-2018
I litteraturen så vel som i virkeligheden findes der heldigvis mange piger, der er modige, stærke og tager ansvar for at redde dem selv.

Tidlig integrationsindsats med bred tilgang batter

15-02-2018
Gennem et år har Køge Kommunes store integrationsprojekt Klar til Fremtiden kørt i samarbejde med CDI, Køge Handelsskole og EUC Sjælland. Torsdag den 8. februar besøgte borgmester Marie Stærke CAMPUS Køge for at se indsatsen med egne øjne.

Din tarm – Din sundhed

15-02-2018
Coach og virksomhedskonsulent Heidi Schønberg vil med udgangspunkt i den tyske mediciner Giulia Enders internationale bestseller "Tarme med charme" fortælle om en sund tarmfloras betydning for vores helbred, mandag d. 5. marts kl.19 på Solrød Bibliotek.

Udstilling på Solrød Bibliotek

12-02-2018
Sjov udstilling fra Fri-Hobby, som startede med temaet garn, men med flere andre sjove ting.

Kropumulig banko på Solrød Bibliotek

12-02-2018
Har du helt styr på alle kroppens organer, muskler, knogler og kropsdele

Dario trak fuldt hus

12-02-2018
Dario Campeotto leverede et brag af en optræden


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online