Hjemmerøveri – Solrød Strand

17. juli 2017

Kl. 09:47 lørdag fik politiet en anmeldelse om et røveri mod en 54-årig mand fra Sozzivænget, der omkring kl. 04:00 sad ved sin computer, da han hørte en lyd. Forurettede gik uden for sit hus for at se, hvem der var udenfor.

Han så to personer, der forlod stedet, da han bad dem om det. Kort efter stod de to mænd lige bag ved ham, hvorefter de skubbede til ham, så han faldt ved sin trappe. Han blev lige efter udsat for flere slag og spark på kroppen.

De tvang dernæst manden ind i huset, hvor han blev truet med yderligere vold, hvis han ikke udleverede kontanter og smykker. Forurettede blev lænket til en radiator med et sæt håndjern.

Det lykkedes forurettede at komme fri i løbet af formiddagen, hvor han tilkaldte hjælp via en nabo.

De to gerningsmænd beskrives, Mænd, yngre, der talte dansk og arabisk indbyrdes. De røvede smykker og penge fra forurettede.

Billede

Politiet har efterforsket sagen i løbet af dagen, og der er søgt i området med hunde. I forbindelse med efterforskningen har politiet hørt om en lille sort Opel, der har holdt på Vestre Grænsevej i løbet af natten og den tidligere morgenstund.

Politiet vil meget gerne i forbindelse med personer, der har kørt i bilen.

I det hele taget vil politiet meget gerne i forbindelse med vidner, der har hørt eller set noget i relation til sagen. Ring til politiet på 114.

Billede

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi


Flere artikler

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen – Solrød

18-09-2017
Kl. 17:12 gik en 57-årig kvinde og en 18-årig kvinde fra Solrød på et stisystem bag Elmelyparken, da tre kondiløbere kom løbende i østlig retning. Den ene kondiløber standsede op og overfusede den 18-årige, skubbede til dem og tog fat i hundesnoren til forurettedes hund og slyngede hunden rundt.

Store bøder – Karlslunde

18-09-2017
Kl. 09:43 standsede færdselsafdelingen en rumænsk lastbil med en dansk sættevogn på Køge Bugt Motorvejen.

Tricktyveri – Ølby

18-09-2017
Kl. 11:30 var en 80-årig kvinde fra Solrød udsat for et tricktyveri efter at have handlet i Netto i Ølby Center. Medens hun pakkede sine varer blev hendes Dankort stjålet. Der var efterfølgende hævet 15000 kr. på kortet.

Narkobilist – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

14-09-2017
Kl. 04:26 anholdt og sigtede politiet en 29-årig mand fra Tune for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en varebil i sydlig retning på motorvejen.

Narkobilist – Lillevangsvej, Kr. Skensved

14-09-2017
Kl. 00:19 anholdt og sigtede politiet en 23-årig mand fra Køge for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil.

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

14-09-2017
Kl. 09:25 fik politiet en anmeldelse fra en bilist, der havde set en lastbil med meget højt læs påkøre en bro og herefter fortsætte kørslen videre i sydlig retning.

Forvarsel om aktion mod udeblevne fra fogedretten – Stevns / Køge / Solrød / Greve kommuner

14-09-2017
Midt- og Vestsjællands Politi vil i nærmeste fremtid opsøge de personer, som har et udestående med fogedretten. Årsagen er, at personerne er udeblevet fra et retsmøde, som man har været indkaldt til. Udeblivelsen har medført, at fogeden har bedt politiet om at finde og fremstille de udeblevne, som politiet nu har efterlyst.

Første halvår bød på flere anmeldelser om vold og sædelighedskriminalitet

14-09-2017
Årets første seks måneder bød på en stigning i anmeldelser af vold,voldtægt, sædelighedsforbrydelser og bedrageri. Derudover viser Rigspolitiets halvårsopgørelse, at der i samme periode blev begået godt 2.100 færre indbrud i privat beboelse og, at antallet af røverier faldt med knap 12 procent i forhold til samme periode sidste år.

Spirituskørsel – Karlstrup Landevej

11-09-2017
Kl. 16:37 mødte en patrulje, hvis patruljebil var udstyret med, en personbil kørende i sydlig retning på landevejen. Da personbilen ikke var blevet fremstillet til syn, gav systemet besked om, at bilen kunne være interessant for politiet, der kort efter fik bilisten standset.

Færdselsuheld – Solrød

07-09-2017
Kl. 16:24 skete et færdselsuheld på Køge Bugt Motorvejen, hvor en bil kørte i nordgående retning ad motorvejen. Føreren af bilen, en 21-årig mand fra Maribo, mistede herredømmet over bilen og påkørte et autoværn og en anden bil, der blev ført af en 43-årig mand fra Holbæk.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online