Voksenhold i Solrød Gymnastikforening næste vintersæson

17. juli 2017

Selvom mange sikkert holder sommerferie i disse uger, er det ikke spor for tidligt at tænke på efterårets og vinterens motion for voksne. Og her har Solrød Gymnastikforening nogle meget forskellige tilbud og der er stadig pladser at få på de mange voksenhold, som vi tilbyder i den kommende sæson.

Selvfølgelig byder vi på flere af de gode, gamle og velkendte hold fra tidligere. Og regn bare med at instruktørerne har mange nye ting med i ærmet også i år:

Effektiv Pilates: Har du et ønske om at få en helhedsforståelse af din krop, så er dette hold lige noget for dig. Vi har fokus på at optimere kroppens elasticitet, hvor du opnår bedre bevægelighed og finder kroppens fjedring, elasticitet og styrke. Pilates giver dig kontrol over din krop, er kilden til at få personlige ressourcer, mod og velvære i krop og sind.

Body and Mind: Ryg og holdningstræning på en sjov og effektiv måde. Vi arbejder med mobilitet før stabilitet, hvilket giver en bedre funktionel dynamisk stabilitet i kroppen. Vi arbejder på at skabe balance i både skelet, muskel- og nervesystemet. Vi tænker meget i at løsne op i områder, hvilket forøger kvaliteten i muskel bevægelse, udfordre dig i forskellige variationer, stående og liggende, med og uden redskaber.

Billede

Retro-Latin-Dance: Holdet, hvor du med garanti får pulsen op, sved på panden og kommer i godt humør. Er du til god musik med glade rytmer og fest og farver, er dette holdet for dig. Vi kommer godt rundt i den store musikverden godt blandet fra 60´erne, 70´erne, 80´erne og 90´erne. Rytmerne vil bl.a. danses i swing, jive, chachacha, disco, merengue, salsa mm og de udfordres med et smil på læberne. Kom glad og lad os feste samme – alle kan være med, man sætter selv sin egen begrænsning.

Zumba-Fitness: Er der noget bedre end at starte en weekend med god musik, motion og samtidig have en fest? Zumba-fitness er god, glad danse-motion til fantastisk latinamerikansk musik og inspireres af salsa, merengue, reggaeton, cumbia hiphop m.m. Du vil gå fra timen med sved på panden og i godt humør. Fantastisk måde at starte weekenden på. Alle kan være med, man sætter selv sin egen begrænsning. Let´s go zumbaaaa…..

På Retro-Latin-Dance og Zumba-Fitness får du mulighed for at deltage i opvisningen til næste forår. Dette er dog helt frivilligt og der er absolut ingen tvang, man kan sagtens deltage på holdene uden at deltage i opvisningen.

STRONG by Zumba: STRONG by Zumba er IKKE en dansetime.
STRONG by Zumba er: høj intensitet intervaltræning som vil udfordre din krop og presse den udover dens grænser i udholdenhed, styrke, hurtighed og mobilitet.''
STRONG by Zumba er for alle (både mænd og kvinder) der har lyst til at komme i form med et program hvor du bruger din kropsvægt til at blive stærkere og musik der er perfekt synkroniseret til hver bevægelse.

CrossGym: Er til dig, der vil have alsidig og intensiv træning, baseret på naturlige bevægelser. Samtidig får du en varieret træning, der kan tilpasses dit niveau, men som træner hele kroppen. Det er et træningsprogram, der passer til alle uanset alder, køn og fysisk form.

I Solrød Gymnastikforening vil vi gerne fornyes os hele tiden og til næste sæson er der ikke mere end fire nye voksenhold.

Hardcore Motion: Et hold med knald på. Du er sikret, at hele kroppen arbejdes igennem hver gang. Konditionstræning, styrketræning og coretræning vil eksempelvis indgå. Træningen foregår i højt tempo og selvfølgelig til musik. Du skal have lyst til varieret grundtræning, hvor cirkeltræning, cat-slide, leg/spil, konkurrencer m.v. indgår. Du knokles godt igennem hver gang og her er der svedgaranti.

Kom i Form: Er meget inspireret af Gotved-gymnastik, uden at være et egentligt Gotved-hold. Det skal ikke gøre ondt at lave motion, hverken i mens eller bagefter, men man må godt kunne mærke at kroppen er blevet brugt. Vi laver sving, træner kondition, øver balance, laver stræk og slutter af med udstrækning og afspænding. Vi får en bedre smidighed, styrke og balance. Øvelserne tilpasses den enkelte og foregår til musik, men det er ikke et rytmehold.

Motionsboksning: Kom til en sjov, anderledes og spændende træningsform – hvor fokus er på udfordrende konditionstræning med elementer fra boksning. Alle kan være med, du lægger selv niveauet og arbejder derfra. Du vil øve teknikker på sandsække og andre forskellige former for udholdenhedstræning og være i bevægelse hele tiden. Der trænes to gange om ugen - i sammenlagt 2 1/2 time.

Voksenspring: Et hold både for mænd og kvinder 18+. Uanset om du kører dobbelt-back eller knap kan lave en vejrmølle, så er du velkommen. Her er plads til alle niveauer. Vi starter hver træning med en opvarmning af de gamle kroppe, hvorefter vi giver den gas på bane og trampet. En ting er dog garanteret: vi skal springe måsen ud af bukserne og ha´ det sjovt på samme tid. Måske deltager vi i opvisningen til foråret.

Også har vi slet ikke nævnt vores cykelhold, som også er i fuld gang hele sommeren på landevejene. Se solrodgf.dk under overskriften SGF Cycling.

På hjemmesiden (solrodgf.dk) kan du se de komplette holdskrivelser samt tid og sted for alle træningerne. Der er både muligheder på hverdagsaftener og i weekender.

Tilmelding og betaling foregår også på vores hjemmeside. Sæsonstart er for de fleste hold i første uge af september. Nogle af holdene slutter til april, andre forsætter frem mod skolernes sommerferie. Der er også lidt forskel på længden af træningen, nogen hold træner 1 time andre 1½ time. Har du spørgsmål til de enkelte hold, kan du ved holdbeskrivelsen på hjemmesiden finde instruktørne og skrive til dem herfra.

Mød os også til Fritid i Solrød til august. Hør om de forskellige hold og mød nogle af instruktørerne her, hvor vi gerne hjælper dig med at finde DIT hold.

Vi håber at se dig til efteråret i en af vores sale eller idrætshaller.

Kilde: Solrød Gymnastikforening


Flere artikler

Store Legedag i Havdrup Idrætscenter

18-09-2017
Vi afholder traitionen tro vores årlige Store Legedag i Havdrup Idrætscenter søndag d. 1. okt. 2017 kl. 10.00-13.00. Det er ganske gratis og ingen tilmelding er nødvendig!

Turneringsresultater fra SSB

18-09-2017
Her kan du se Solrød Strand Badmintonklubs seneste turneringsresultater.

Hyggeweekend for U13 med besøg af Superliga spiller

14-09-2017
I sidste weekend havde U13 ialt 44 spillere samlet fra hele årgangen til en overnatning ved klubhuset.

Hædring af medaljetagere

11-09-2017
Lørdag den 26. august havde Solrød Kommune inviteret til hædring af ekstraordinære sportsresultater i det forgangne år

Sæsonens første ligasejr sikret

11-09-2017
Efter den lovende sæsonpremiere mod Skovshoved, der dog endte med nederlag, var det vigtigt for SSB at komme på tavlen, da de torsdag aften gæstede Værløse. En kamp, hvor Solrød-spillerne for alvor skulle få testet deres tresæts-evner.

Knebent nederlag i sæsonpremieren

07-09-2017
Der var dømt ren stjerneparade, da SSB tirsdag aften åbnede den nye sæson med et hjemmebaneopgør mod sidste sæsons mesterhold fra Skovshoved med en række af Danmarks største navne på holdkortet. Der var med andre ord tale om den sværest mulige premiere for Solrød, der til gengæld kunne give debut til både hjemvendte Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Maiken Fruergaard Sørensen.

Havdrup SommerCup 2017

04-09-2017
Dansk sommer er efterhånden gået hen og blevet en udefinerlig størrelse. Det var derfor også med begrundet spænding at vejrudsigterne blev studeret i ugen op til det årlige SuperBrugsen Havdrup sommercup. Men på nær et enkelt sommerskyl på 10 minutter, hold vejret tørt, da Havdrup fodbold holdt sit årlige børnestævne d. 20/8. Og ind imellem kiggede solen endda frem, og varmede de mange spillere og tilskuere.

Mange muligheder for at støtte

04-09-2017
Antallet af sponsorer i Havdrup Fodbold er nærmest fordoblet siden klubben i 2014 lagde ud med en helt ny strategi for tiltrækning af sponsorer og ikke mindst samarbejdet med disse.

Vellykket september træf i Solrød Tennis

04-09-2017
Lørdag den 2. september, afholdte Solrød Tennis Klub et vellykket tennistræf.

Basket minidag i Solrød

28-08-2017
Søndag den 3. september skydes basketsæsonen i gang med minidag i Munkekærhallen. Minidagen er for U12, U10, U8 og Brug bolden (årgang 2012-2014) og for både drenge og piger.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online