Årsafslutning i Solrød Comets

17. juli 2017

Lørdag den 17. juni afholdte klubben den årlige afslutningsfest, og vanen tro blev der tændt op i grillen og linet op til "Street Basket Turnering" på pladsen uden for Munkekærhallen.

Alle klubbens medlemmer og deres familiemedlemmer blev inviteret og et rekordstort antal valgte at sige ja tak til invitationen med et stykke over 110 tilmeldte.
Vejret var i den grad med klubben med 25 grader og høj sol. Der indledtes med Street Basket Turneringen, hvor der blev spillet "3 mod 3" fordelt på 3 katagorier på 3 baner.
Der blev svedt, driblet, og hustlet til den store guldmedalje, så der kunne findes en klubmester for hver katagori.
Alle vinderholdene samt runner ups fik en medalje som bevis på bedriften.

Billede

Årsstatus
Så skulle der spises grillede burgere og pølser som alle nød med stort velbehag. Og til sidst blev der gjort status på året, og årspræmierne skulle uddeles.
På hver årgang blev der uddelt anerkendelse for årets forsvarsspiller, årets tekniker og årets talent samt årets spiller. Endvidere blev der også uddelt anerkendelse for årets dommer, årets træner og årets forældre.
3 timer var derfor fløjet af sted alle havde hygget sig.

Se hvem årets priser gik til på www.solrodcomets.dk

Kilde: Solrodcomets.dk


Flere artikler

Trænerne for den kommende sæson er på plads

20-07-2017
Så er alle Solrød FC´s trænere på plads i pige årgangene forud for den kommende sæson.

Voksenhold i Solrød Gymnastikforening næste vintersæson

17-07-2017
Selvom mange sikkert holder sommerferie i disse uger, er det ikke spor for tidligt at tænke på efterårets og vinterens motion for voksne. Og her har Solrød Gymnastikforening nogle meget forskellige tilbud og der er stadig pladser at få på de mange voksenhold, som vi tilbyder i den kommende sæson.

Tak til Kim Høse for en stor indsats

06-07-2017
Det er med stor forståelse og beklagelse at vi har modtaget Kims melding om at han trækker sig fra cheftrænerrollen i SGF Cycling.

Udbytterigt samarbejde – til gavn for holdkassen og miljøet

29-06-2017
Havdrup Fodbold har en aftale med Festlastbiler.dk om en årlig tilbagevendende begivenhed til gavn for både Festlastbiler.dk og en udvalgt årgang i klubben.

Basketskole 2017

29-06-2017
BASKETSKOLEN er blevet til i samarbejde med Solrød Idræts Center og DGI. Skolen er fra den 31. juli til den 4. august 2017.

To trænere fra FCK Talent lagde vejen forbi Havdrup Fodbold

19-06-2017
Her fik årgang 2006/2007 fornøjelsen af, at prøve kræfter med den træningsform man praktisere hos FCK Talent og man må sige, at træningen faldt i god jord hos deltagerne, som alle udviste stort engagement og interesse.

Graduering i Solrød Karateklub

19-06-2017
Lørdag den 17. juni var der kyu- og dangraduering i Solrød Karateklub, hvor der var tilmeldt 141. Det blev blandt andet til 16 nye shodan og 3 nye sandan.

Mia vinder spanish international i overlegen stil

19-06-2017
Mia Blichfeldt fortsætter sin rigtig flotte udvikling. Mia vinder spanish international i overlegen stil, ved at vinde finalen med 12 og 12.

Kvinde Senior blev Sjællandsmestre

19-06-2017
Søndagens finalestævne i Ølstykke bød bl.a. på Serie 1 finale for Kvinde Senior og her deltog Solrød FC under Team Østsjælland.

Ny Crossgym-instruktør søges!

15-06-2017
Vi søger en ny instruktør til SGF Crossgym. Læs mere her.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online