Årsafslutning i Solrød Comets

17. juli 2017

Lørdag den 17. juni afholdte klubben den årlige afslutningsfest, og vanen tro blev der tændt op i grillen og linet op til "Street Basket Turnering" på pladsen uden for Munkekærhallen.

Alle klubbens medlemmer og deres familiemedlemmer blev inviteret og et rekordstort antal valgte at sige ja tak til invitationen med et stykke over 110 tilmeldte.
Vejret var i den grad med klubben med 25 grader og høj sol. Der indledtes med Street Basket Turneringen, hvor der blev spillet "3 mod 3" fordelt på 3 katagorier på 3 baner.
Der blev svedt, driblet, og hustlet til den store guldmedalje, så der kunne findes en klubmester for hver katagori.
Alle vinderholdene samt runner ups fik en medalje som bevis på bedriften.

Billede

Årsstatus
Så skulle der spises grillede burgere og pølser som alle nød med stort velbehag. Og til sidst blev der gjort status på året, og årspræmierne skulle uddeles.
På hver årgang blev der uddelt anerkendelse for årets forsvarsspiller, årets tekniker og årets talent samt årets spiller. Endvidere blev der også uddelt anerkendelse for årets dommer, årets træner og årets forældre.
3 timer var derfor fløjet af sted alle havde hygget sig.

Se hvem årets priser gik til på www.solrodcomets.dk

Kilde: Solrodcomets.dk


Flere artikler

Store Legedag i Havdrup Idrætscenter

18-09-2017
Vi afholder traitionen tro vores årlige Store Legedag i Havdrup Idrætscenter søndag d. 1. okt. 2017 kl. 10.00-13.00. Det er ganske gratis og ingen tilmelding er nødvendig!

Turneringsresultater fra SSB

18-09-2017
Her kan du se Solrød Strand Badmintonklubs seneste turneringsresultater.

Hyggeweekend for U13 med besøg af Superliga spiller

14-09-2017
I sidste weekend havde U13 ialt 44 spillere samlet fra hele årgangen til en overnatning ved klubhuset.

Hædring af medaljetagere

11-09-2017
Lørdag den 26. august havde Solrød Kommune inviteret til hædring af ekstraordinære sportsresultater i det forgangne år

Sæsonens første ligasejr sikret

11-09-2017
Efter den lovende sæsonpremiere mod Skovshoved, der dog endte med nederlag, var det vigtigt for SSB at komme på tavlen, da de torsdag aften gæstede Værløse. En kamp, hvor Solrød-spillerne for alvor skulle få testet deres tresæts-evner.

Knebent nederlag i sæsonpremieren

07-09-2017
Der var dømt ren stjerneparade, da SSB tirsdag aften åbnede den nye sæson med et hjemmebaneopgør mod sidste sæsons mesterhold fra Skovshoved med en række af Danmarks største navne på holdkortet. Der var med andre ord tale om den sværest mulige premiere for Solrød, der til gengæld kunne give debut til både hjemvendte Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Maiken Fruergaard Sørensen.

Havdrup SommerCup 2017

04-09-2017
Dansk sommer er efterhånden gået hen og blevet en udefinerlig størrelse. Det var derfor også med begrundet spænding at vejrudsigterne blev studeret i ugen op til det årlige SuperBrugsen Havdrup sommercup. Men på nær et enkelt sommerskyl på 10 minutter, hold vejret tørt, da Havdrup fodbold holdt sit årlige børnestævne d. 20/8. Og ind imellem kiggede solen endda frem, og varmede de mange spillere og tilskuere.

Mange muligheder for at støtte

04-09-2017
Antallet af sponsorer i Havdrup Fodbold er nærmest fordoblet siden klubben i 2014 lagde ud med en helt ny strategi for tiltrækning af sponsorer og ikke mindst samarbejdet med disse.

Vellykket september træf i Solrød Tennis

04-09-2017
Lørdag den 2. september, afholdte Solrød Tennis Klub et vellykket tennistræf.

Basket minidag i Solrød

28-08-2017
Søndag den 3. september skydes basketsæsonen i gang med minidag i Munkekærhallen. Minidagen er for U12, U10, U8 og Brug bolden (årgang 2012-2014) og for både drenge og piger.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online