Spejderåret blev afsluttet med grillaften

10. juli 2017

Spejderåret i Radulf Gruppe, Det Danske Spejderkorps i Solrød blev afsluttet med en fælles grillaften ved spejderhytterne på Åsvej for alle spejdere, forældre og søskende.

Grillaftenen var også den sidste aktivitet før sommerferien og årets største Spejderbegivenhed "Spejdernes Lejr 2017". Lejren afholdes ved Sønderborg i uge 30. Her samles 40.000 spejdere fra alle spejderkorps i Danmark og udlandet. Alle spejdere skal bo sammen kommunevis. Solrød & Greve kommuner skal bo sammen og alene her vil der blive. talt dansk, engelsk, tysk, hollandsk og islandsk. Spejderne, der skal sammen med grupperne fra Greve & Solrød repræsenterer kun et lille udsnit af de udenlandske deltagere. Alene i den ¼ af lejren som Radulf Gruppe skal bo i vil man kunne støde på spejdere fra Canada over Elfenbenskysten, Egypten til Japan.

Billede

På Spejdernes Lejr vil spejderne få mulighed for at arbejde med gourmetmadlavning, hvor der er fokus på kvalitet i madlavningen og minimering madspild. Spejderne vil ligeledes få mulighed for at arbejde med sol- og vindenergi i praksis, børns rettigheder, teamwork og blive udfordret på deres evne til at tænke og arbejde kreativt. Ligeledes vil de kunne føle spændingen og udfordringen ved at bevæge rundt højt over jorden i "Tree Top World".

For spejderne i Radulf Gruppe vil Spejdernes Lejr 2017 ligeledes blive et gensyn med spejdervennerne fra DPSG Moers i Tyskland efter sidste års fælles sommerlejr i Hamborg. For at nedbryde sproglige udfordringer og skabe yderligere bånd mellem spejderne, så vil spejderne deltage i fælles aktiviteter med fokus på kommunikation og samarbejde.

Hjemmefra kan forældrene følge spejdernes oplevelser via gruppens Facebook side, der løbende opdateres med fotos og statusopdateringer.

Foto: Kenneth Petersen


Flere artikler

Indvielse af Strandvejstorvet

26-04-2018
Kom forbi og vær med til, at indvie vores nye Strandvejstorv d. 12. maj. Til stor glæde både for vores butikker og vores kunder, så kan vi endelig tage Strandvejstorvet i brug igen.

Jonna Balle – en kunstner med strikkepinde

26-04-2018
Jonna Balle fra Havdrup har haft strikkepinde i hænderne så længe hun kan huske. Hendes unikke mønstre i vævestrik har været udstillet på en kunstudstilling og er bl.a. eftertragtet på sociale medier.

Billedkunstneren Lone Zimino fra Snoldelev er maj måneds kunstner

26-04-2018
De fleste billedkunstnere maler med kendte materialer og teknikker i form af lærred, olie, akryl og knapt så ofte akvarel, hvilket er lig med vandfarver på bøttepapir eller lignende. Nogle af disse teknikker benytter Lone Zimino også, men hun eksperimenterer også med andre og ofte mere sjældne materialer.

Store Bededag

26-04-2018
Hvad er traditionerne bag Store Bededag og hvorfor spiser vi hveder på dagen?

Solrød Bibliotek og Kulturhus hviler på borgernes kreativitet

26-04-2018
Idéerne væltede ud på workshoppen tirsdag aften, hvor Solrød Bibliotek inviterede borgerne ind til en snak om fremtidens bibliotek og kulturhus.

Første spadestik til ’Greve Food Stop’ ved Greve Syd afkørsel 29

26-04-2018
Borgmester Pernille Beckmann har i dag taget det første spadestik til en ny fastfoodklynge på Mosede Landevej. Hvis byggeriet går efter planen, får Greve til efteråret fire nye fastfoodrestauranter og en tankstation lige ud til motorvejen ved Greve Syd afkørsel 29 på en 17.500 kvadratmeter stor grund. Projektet vil skabe mere end 100 nye arbejdspladser i kommunen, særligt til unge.

Bliv en haj til at holde kaffemøder og skab værdi for din forretning

26-04-2018
Vil du gerne blive bedre til at hilse på en fremmed over en kop kaffe og få en meningsfuld samtale ud af mødet, så den anden bliver en god ambassadør for dig og din forretning? Nu har du muligheden for at øve dig i at udvide dit netværk gennem kaffemøder og få tips og tricks til at møde nye, inspirerende erhvervsmennesker, som er relevante for dig og din forretning.

Onsdagsklub i Jersie Sognehus

23-04-2018
Har du et barn der går i 3.-5. klasse, som har lyst til at komme i Jersie Sognehus i noget vi kalder Onsdagsklub, så er de velkomne!

Lær spansk med UngSolrød

23-04-2018
Kast dig ud i sprogets verden med spansk for begyndere – eller næsten begyndere.

1. maj møde i Jersie Forsamlingshus

23-04-2018
Traditionen tro afholder Socialdemokratiet i Solrød 1. maj møde i Jersie Forsamlingshus. Kl. 7:00 hejses flaget med morgensang – hvorefter der bydes indenfor til morgenkaffe og brød.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online