Spejderåret blev afsluttet med grillaften

10. juli 2017

Spejderåret i Radulf Gruppe, Det Danske Spejderkorps i Solrød blev afsluttet med en fælles grillaften ved spejderhytterne på Åsvej for alle spejdere, forældre og søskende.

Grillaftenen var også den sidste aktivitet før sommerferien og årets største Spejderbegivenhed "Spejdernes Lejr 2017". Lejren afholdes ved Sønderborg i uge 30. Her samles 40.000 spejdere fra alle spejderkorps i Danmark og udlandet. Alle spejdere skal bo sammen kommunevis. Solrød & Greve kommuner skal bo sammen og alene her vil der blive. talt dansk, engelsk, tysk, hollandsk og islandsk. Spejderne, der skal sammen med grupperne fra Greve & Solrød repræsenterer kun et lille udsnit af de udenlandske deltagere. Alene i den ¼ af lejren som Radulf Gruppe skal bo i vil man kunne støde på spejdere fra Canada over Elfenbenskysten, Egypten til Japan.

Billede

På Spejdernes Lejr vil spejderne få mulighed for at arbejde med gourmetmadlavning, hvor der er fokus på kvalitet i madlavningen og minimering madspild. Spejderne vil ligeledes få mulighed for at arbejde med sol- og vindenergi i praksis, børns rettigheder, teamwork og blive udfordret på deres evne til at tænke og arbejde kreativt. Ligeledes vil de kunne føle spændingen og udfordringen ved at bevæge rundt højt over jorden i "Tree Top World".

For spejderne i Radulf Gruppe vil Spejdernes Lejr 2017 ligeledes blive et gensyn med spejdervennerne fra DPSG Moers i Tyskland efter sidste års fælles sommerlejr i Hamborg. For at nedbryde sproglige udfordringer og skabe yderligere bånd mellem spejderne, så vil spejderne deltage i fælles aktiviteter med fokus på kommunikation og samarbejde.

Hjemmefra kan forældrene følge spejdernes oplevelser via gruppens Facebook side, der løbende opdateres med fotos og statusopdateringer.

Foto: Kenneth Petersen


Flere artikler

Kommunalvalg 2017 - valgresultat

21-11-2017
Nu er alle stemmerne talt op

Kummunevalg Solrød Kommune - mens vi venter

21-11-2017
OPDATERES LØBENDE 21/11 2017

Vi holder hackerne ude

20-11-2017
En storstilet kampagne er i gang, så vi kan holde hackerne ude. En ny kampagne sætter spot på, hvordan vi som forbrugere selv kan gøre noget for at undgå hackning.

Dyreværnsenheden hos Midt- og Vestsjællands Politi kåret som Årets dyreven 2017

20-11-2017
Fredag eftermiddag modtog Kamilla Blume Jørgensen og Per Jacobsen fra Midt- og Vestsjællands Politis dyreværnsenhed prisen som Årets Dyreven 2017 af Dyrenes Beskyttelse.

JULETRÆ – GLÖGG OG KAKAO VED VINKELHUSET

20-11-2017
Lagkagehuset og Smeralda glæder sig til at byde børn og voksne velkommen i Vinkelhuset på Solrød Strandvej 66.

Helt nye muligheder for politisk samtale i Solrød

20-11-2017
Siden foråret har Solrøds borgmester Niels Hörup været på gader og stræder for at tale politik med borgerne.

Valg i øjenhøjde

20-11-2017
Eleverne i Elevrådet og debatklubben på Køge Handelsgymnasium tog initiativ til vælger- og debatmøde i øjenhøjde. Ungdomsboliger, offentlig transport, uddannelsesmuligheder, fritidsliv og væresteder var på dagorden. Én ting kunne de unge politikere være 100 pct. enige i: Brug din stemme – og stem ungt!

Data og AI former fremtiden

16-11-2017
Det er svært at spå om fremtiden, men det er umiddelbart det Steffen Witterseh Rasmussen gør i sit arbejde hos Microsoft. Han besøgte Køge Handelsgymnasium for at fortælle om sin karriere, siden han blev student fra innovationsretningen fra selvsamme sted i 2014.

Den ikoniske Coca-Cola julelastbil kommer til Havdrup

16-11-2017
or første gang i seks år kommer den ikoniske Coca-Cola julelastbil igen til Danmark for at sprede juleglæde. Havdrup er et af de udvalgte steder, som den verdenskendte rød-hvide julelastbil besøger på sin vej gennem Danmark. Det sker ved SuperBrugsen på Skovvej 3 den 17. december kl. 10-16, hvor alle inviteres til at komme og nyde iskold Coca-Cola i et hyggeligt og nostalgisk juleunivers.

Autoreservedelsforretning inviterede borgmesteren på rundvisning

16-11-2017
Solrødvirksomheden Brdr. Lambertsen ApS inviterede borgmester Niels Hörup til en tur rundt i virksomhedens 1000 m² store domicil, og samtidig blev der snakket om vækst og udvikling.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online