Spejderåret blev afsluttet med grillaften

10. juli 2017

Spejderåret i Radulf Gruppe, Det Danske Spejderkorps i Solrød blev afsluttet med en fælles grillaften ved spejderhytterne på Åsvej for alle spejdere, forældre og søskende.

Grillaftenen var også den sidste aktivitet før sommerferien og årets største Spejderbegivenhed "Spejdernes Lejr 2017". Lejren afholdes ved Sønderborg i uge 30. Her samles 40.000 spejdere fra alle spejderkorps i Danmark og udlandet. Alle spejdere skal bo sammen kommunevis. Solrød & Greve kommuner skal bo sammen og alene her vil der blive. talt dansk, engelsk, tysk, hollandsk og islandsk. Spejderne, der skal sammen med grupperne fra Greve & Solrød repræsenterer kun et lille udsnit af de udenlandske deltagere. Alene i den ¼ af lejren som Radulf Gruppe skal bo i vil man kunne støde på spejdere fra Canada over Elfenbenskysten, Egypten til Japan.

Billede

På Spejdernes Lejr vil spejderne få mulighed for at arbejde med gourmetmadlavning, hvor der er fokus på kvalitet i madlavningen og minimering madspild. Spejderne vil ligeledes få mulighed for at arbejde med sol- og vindenergi i praksis, børns rettigheder, teamwork og blive udfordret på deres evne til at tænke og arbejde kreativt. Ligeledes vil de kunne føle spændingen og udfordringen ved at bevæge rundt højt over jorden i "Tree Top World".

For spejderne i Radulf Gruppe vil Spejdernes Lejr 2017 ligeledes blive et gensyn med spejdervennerne fra DPSG Moers i Tyskland efter sidste års fælles sommerlejr i Hamborg. For at nedbryde sproglige udfordringer og skabe yderligere bånd mellem spejderne, så vil spejderne deltage i fælles aktiviteter med fokus på kommunikation og samarbejde.

Hjemmefra kan forældrene følge spejdernes oplevelser via gruppens Facebook side, der løbende opdateres med fotos og statusopdateringer.

Foto: Kenneth Petersen


Flere artikler

Gymnasieelever skabte rammerne for ny ungdomsfestival

21-09-2017
Gymnasiets elever arrangerede festival for Solrøds ungdom

Biogas-quiz og rundvisning for hele familien

21-09-2017
Solrød Biogas inviterer til Åbent Hus lørdag den 30. september

Vi passer på Solrødsest markante naturperle!

21-09-2017
Komog gør en forskel på søndag den 24/9

Hvorfor bliver så mange par skilt?

21-09-2017
Foredrag med Torben Haugaard, onsdag 4. oktober, kl. 19:30 i Havdrup Sognehus.

Filmklub for børn på 8-13 år

21-09-2017
Torsdag 28. september kl. 15:45 til 17:15, viser børnebiblioteket en sjov eller spændende film for børn på 8-13 år. Kom og tag gerne dine venner med!

Tag et gratis kursus i ESPD og bliv klar til at byde på kommunale udbud

21-09-2017
Hvis du vil byde på offentlige udbud, skal du fremover også udfylde det fælleseuropæiske udbuds-dokument ESPD digitalt og korrekt i forhold til kravene. Torsdag den 12. oktober 2017 fra kl. 8.00-10.00 kan du som lokal virksomhed deltage i en workshop i ESPD i ErhvervsCentret på Korskildelund 6 i Greve.

Kom og få en isvaffel
 og en politisk snak

21-09-2017
Hvad synes du, det nye byråd skal vægte højest? Er det børnepasningen, skolerne, fritiden – eller de ældre?

Borgere på kanten af arbejdsmarkedet hjælpes på vej til livet og et job

21-09-2017
I udkanten af Håndværkerbyen i Greve, side om side med en automobilforhandler og et tømrer- og snedkerfirma, ligger virksomheden MATCHgruppen. I modsætning til håndværkerne i Greves ældste industriområde, arbejder MATCHgruppen ikke med mørtel og mursten men med mind-set og mennesker, der har brug for hjælp til at komme tilbage til livet og et job. Det blev Greves borgmester og Greves erhvervs- og turistchef orienteret om, da de for nylig aflagde besøg hos MATCH-gruppen som et led i Greve kommunes vækstpolitik.

Kunsten at gøre en forskel og passe på sig selv

18-09-2017
Foredrag med Lizl Rand, torsdag d. 5. oktober kl.19.00 på Solrød Bibliotek.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online