Spejderåret blev afsluttet med grillaften

10. juli 2017

Spejderåret i Radulf Gruppe, Det Danske Spejderkorps i Solrød blev afsluttet med en fælles grillaften ved spejderhytterne på Åsvej for alle spejdere, forældre og søskende.

Grillaftenen var også den sidste aktivitet før sommerferien og årets største Spejderbegivenhed "Spejdernes Lejr 2017". Lejren afholdes ved Sønderborg i uge 30. Her samles 40.000 spejdere fra alle spejderkorps i Danmark og udlandet. Alle spejdere skal bo sammen kommunevis. Solrød & Greve kommuner skal bo sammen og alene her vil der blive. talt dansk, engelsk, tysk, hollandsk og islandsk. Spejderne, der skal sammen med grupperne fra Greve & Solrød repræsenterer kun et lille udsnit af de udenlandske deltagere. Alene i den ¼ af lejren som Radulf Gruppe skal bo i vil man kunne støde på spejdere fra Canada over Elfenbenskysten, Egypten til Japan.

Billede

På Spejdernes Lejr vil spejderne få mulighed for at arbejde med gourmetmadlavning, hvor der er fokus på kvalitet i madlavningen og minimering madspild. Spejderne vil ligeledes få mulighed for at arbejde med sol- og vindenergi i praksis, børns rettigheder, teamwork og blive udfordret på deres evne til at tænke og arbejde kreativt. Ligeledes vil de kunne føle spændingen og udfordringen ved at bevæge rundt højt over jorden i "Tree Top World".

For spejderne i Radulf Gruppe vil Spejdernes Lejr 2017 ligeledes blive et gensyn med spejdervennerne fra DPSG Moers i Tyskland efter sidste års fælles sommerlejr i Hamborg. For at nedbryde sproglige udfordringer og skabe yderligere bånd mellem spejderne, så vil spejderne deltage i fælles aktiviteter med fokus på kommunikation og samarbejde.

Hjemmefra kan forældrene følge spejdernes oplevelser via gruppens Facebook side, der løbende opdateres med fotos og statusopdateringer.

Foto: Kenneth Petersen


Flere artikler

FIFA turnering for 11-14 årige

19-02-2018
Vi skal også i år have kåret vinderen af bibliotekets traditionsrige turnering i FIFA 18 på PS4 pro, for de 11-14 årige.

Voksenkræmmermarked i Solrød Center

15-02-2018
Solrød Center har altid haft stor succes med sit børnekræmmermarked, så nu forsøger vi, om ikke vi kan skabe en lignende succes med et voksenkræmmermarked.

Solrød Gymnasiums spanskelever er gået videre til landsfinalen i Sprogolympiaden "ilcompetition"

15-02-2018
Der har i alt på landsplan deltaget 3000 elever i engelsk, spansk, fransk og tysk. På Solrød Gymnasium deltog alle spanskelever i henholdsvis "gymnasie- og modersmålskategorien".

Fitness med UngSolrød

15-02-2018
Kom i form i et professionelt motionscenter og få et træningsprogram tilpasset netop din krop!

Bøger om stærke piger

15-02-2018
I litteraturen så vel som i virkeligheden findes der heldigvis mange piger, der er modige, stærke og tager ansvar for at redde dem selv.

Tidlig integrationsindsats med bred tilgang batter

15-02-2018
Gennem et år har Køge Kommunes store integrationsprojekt Klar til Fremtiden kørt i samarbejde med CDI, Køge Handelsskole og EUC Sjælland. Torsdag den 8. februar besøgte borgmester Marie Stærke CAMPUS Køge for at se indsatsen med egne øjne.

Din tarm – Din sundhed

15-02-2018
Coach og virksomhedskonsulent Heidi Schønberg vil med udgangspunkt i den tyske mediciner Giulia Enders internationale bestseller "Tarme med charme" fortælle om en sund tarmfloras betydning for vores helbred, mandag d. 5. marts kl.19 på Solrød Bibliotek.

Udstilling på Solrød Bibliotek

12-02-2018
Sjov udstilling fra Fri-Hobby, som startede med temaet garn, men med flere andre sjove ting.

Kropumulig banko på Solrød Bibliotek

12-02-2018
Har du helt styr på alle kroppens organer, muskler, knogler og kropsdele

Dario trak fuldt hus

12-02-2018
Dario Campeotto leverede et brag af en optræden


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online