Spejderåret blev afsluttet med grillaften

10. juli 2017

Spejderåret i Radulf Gruppe, Det Danske Spejderkorps i Solrød blev afsluttet med en fælles grillaften ved spejderhytterne på Åsvej for alle spejdere, forældre og søskende.

Grillaftenen var også den sidste aktivitet før sommerferien og årets største Spejderbegivenhed "Spejdernes Lejr 2017". Lejren afholdes ved Sønderborg i uge 30. Her samles 40.000 spejdere fra alle spejderkorps i Danmark og udlandet. Alle spejdere skal bo sammen kommunevis. Solrød & Greve kommuner skal bo sammen og alene her vil der blive. talt dansk, engelsk, tysk, hollandsk og islandsk. Spejderne, der skal sammen med grupperne fra Greve & Solrød repræsenterer kun et lille udsnit af de udenlandske deltagere. Alene i den ¼ af lejren som Radulf Gruppe skal bo i vil man kunne støde på spejdere fra Canada over Elfenbenskysten, Egypten til Japan.

Billede

På Spejdernes Lejr vil spejderne få mulighed for at arbejde med gourmetmadlavning, hvor der er fokus på kvalitet i madlavningen og minimering madspild. Spejderne vil ligeledes få mulighed for at arbejde med sol- og vindenergi i praksis, børns rettigheder, teamwork og blive udfordret på deres evne til at tænke og arbejde kreativt. Ligeledes vil de kunne føle spændingen og udfordringen ved at bevæge rundt højt over jorden i "Tree Top World".

For spejderne i Radulf Gruppe vil Spejdernes Lejr 2017 ligeledes blive et gensyn med spejdervennerne fra DPSG Moers i Tyskland efter sidste års fælles sommerlejr i Hamborg. For at nedbryde sproglige udfordringer og skabe yderligere bånd mellem spejderne, så vil spejderne deltage i fælles aktiviteter med fokus på kommunikation og samarbejde.

Hjemmefra kan forældrene følge spejdernes oplevelser via gruppens Facebook side, der løbende opdateres med fotos og statusopdateringer.

Foto: Kenneth Petersen


Flere artikler

Sov mææhgtigt godt

20-07-2017
Walisisk Lam har tænkt ud af boksen!

Ferietid er for mange børn lig med skærmtid

20-07-2017
En tredjedel af danske børn vil hellere sidde inde foran en skærm end lege udenfor

Gok, gok, gok: Nu har Spiren Vuggestue også fået høns

17-07-2017
vuggestuen Spiren, der er hoppet med på hønse-bølgen

Udviklingshæmmede jubler over køkkenskole-initiativ i Solrød

17-07-2017
God mad, godt selskab og sunde vaner

Solrød Bibliotek vil stadig gerne overraske dig!

17-07-2017
Mange har allerede gjort brug af Solrød Biblioteks tilbud om en overraskelsespose

Moonjam kommer til Solrød!

17-07-2017
Moonjam kommer til Solrød og spiller d 11. august kl. 16:30. Det bliver en festlig Fyraftens Fredag i Solrød Center.

Lær japansk med UngSolrød

17-07-2017
Undervisningen bygger på en japansk lærebog for begynderniveau. Du vil lære at tale og forstå japansk gennem korte dialoger. Ved at lære det japanske skriftsystem lærer du også at læse og skrive japansk.

Forening skyder nyt liv i træningslokaler

13-07-2017
Støttekroner og en masse frivilligt arbejde baner vejen for bedre forhold til de lokale skytter i Solrød.

Store badedag for byens hunde

13-07-2017
Lad hunden slå sig løs til Maxi Zoo Greves store badedag, hvor den vil have mulighed for at blive kølet ned sammen med sine firbenede venner. Her vil du samtidig kunne få gode råd til, hvordan du undgår, at din hund dehydrerer eller får solstik i sommervarmen samt stærke rabatter på alt i butikken.

Danskerne tror fejlagtigt at hud- og kontaktallergi kan behandles

13-07-2017
Næsten halvdelen af de danske børnefamilier tror, at hud- og kontaktallergi kan behandles. Men der findes ingen behandling, der kan kurere allergien. Viden og oplysning om allergiforebyggelse er nødvendigt, mener Neutral som står bag undersøgelsen.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online