40års jubilæum på Sydkystens Privatskole

14. maj 2015

Solen skinnede fra en skyfri himmel da Jeppe og Katrine fra DR-programmet "Lille Nørd" løb på scenen på Sydkystens Privatskole i fredags, og skolens elever og forældre stod klar til at give dem en varm velkomst efter ugers utålmodige venten.

Anledningen for hele arrangementet var skolens 40-årige jubilæum. Skolen ligger i dag stadigvæk bag det gamle rådhus, det der nu er Dansk Kennelklub; men hvor den i begyndelsen lejede sig ind i lokaler her, så er der gennem årene bygget mere og mere til, så der nu kun undervises i egne lokaler. Skolen er på 40 år kun på sin tredje leder: Efter Hans Poulsen kom Jytte Bahn Petersen og nu er det så Kim Bertram, der sætter sit aftryk på skolen.

Billede

I samråd med skolens elevråd havde skolen gravet dybt i lommerne og sørget for DJ, pølsevogne, pandekagevogn, popkorn- og slushicemaskiner, hoppeborge, rodeotyr, sumobrydning, udskænkning af diverse læskende drikke samt showet med Lille Nørd.

Hele skolegården var fyldt op med glade elever og forældre, der fik det til at summe af sommer og Bakkestemning i hele tidsrummet mellem klokken 12-17.

Skolen besluttede at afholde dette arrangement for skolens eksisterende elever og deres forældre, da de alle fortjente en hyggedag iført alt andet end arbejdstøj. Det er sjældent, at vi har lejligheden til at give noget tilbage til vore elever og forældre for deres flotte opbakning og deres store engagement. Vi mødes ofte på skolens arbejdsweekender, men får her sjældent tid til at sætte os ned og hygge os. Siger skolelederen Kim Bertram.

Billede

Når der bliver spurgt til, hvordan det står til på skolen, fortæller Kim gerne hvordan Sydkystens Privatskole blev en succes tidligt i skolens historie og det stadigvæk er det. Den er selvfølgelig fulgt med tiden; dog uden at miste ånden og sine grundholdninger. Vi lægger stadigvæk vægt på, at der skal være ro i undervisningen, man taler én ad gangen, og at man sædvanligvis sidder på sin stol. Vores målsætning er, at eleverne skal gå ud med et godt fundament i alle de fag, skolen tilbyder; men især i dansk, regning, matematik, sprog og historie.

Billede

Det har været en dejlig dag, som indfriede alle vores forventninger og mere til. Vi ser frem til mange gode år frem, før vi igen stabler et større arrangement på benene igen.


Flere artikler

Ny indbrudsgruppe i Midt- og Vestsjælland går målrettet efter indbrudstyve

14-02-2019
Midt- og Vestsjællands Politi har pr. 1. februar 2019 etableret en kredsdækkende indbrudsgruppe.

KÆMPE bogsalg på Solrød Bibliotek

14-02-2019
Vi har ryddet grundigt op - især i voksen faglitteratur. Kom og gør et kup!

100 dage til EU-valget: Solrød godt over landsgennemsnittet

14-02-2019
Den 15. februar er der præcis 100 dage til Europa-Parlamentsvalget søndag den 26. maj, hvor også Solrøds borgere skal forbi stemmeboksene.

Kom til opstartsmøde for iværksættere og mød unge Tobias Thomas

14-02-2019
Overvejer du at leve af din hobby eller en god forretningsidé? Men ved du ikke, hvad der skal til for at komme godt og hurtigt fra start som iværksætter? Så kan du på et opstartsmøde for nye iværksættere få svar på alle dine spørgsmål og møde andre ligesindede. Du møder også Tobias Thomas, der på få år har formået at etablere sig som en ung iværksætter med fotos, video og markedsføring på sociale medier. Han modtog i 2017 årets iværksætterpris og deler ud af sine erfaringer med at lykkes som selvstændig.

Lille dansk bryghus flytter fra Køge til Greve for at vækste

14-02-2019
Nyetablerede virksomheder i Greve Kommune skaber i stigende omfang private fuldtidsjob. Det gavner den erhvervsøkonomiske udvikling i kommunen. Fra 2014 til 2017 skabte iværksættervirksomheder i gennemsnit 2,1 fuldtidsværk. Det viser en ny vækstanalyse fra IRISGROUP. Det lille bryghus Alefarm Brewing med fem medarbejdere er en af de nye iværksættervirksomheder, der lige er flyttet til Greve for at få mere plads til at vækste.

Solrød Rundt Løbet 2019

11-02-2019
For tredje år i træk inviterer Solrød Center – i samarbejde med Solrød Atletik & Motion – alle friske solrødder til årets hyggeligste løb: SOLRØD RUNDT LØBET.

Solrød gymnastik til opvisning i Vallensbæk

11-02-2019
Solrød Gymnastik var i weekenden til deres første opvisning, Vestegnens Gymnastikdag.

Førstehjælp til bil kørekort marts 2019 - Kørekort til 17. årige

11-02-2019
Hvis du skal have kørekort til bil eller motorcykel, skal du også have et lovpligtigt, færdselsrelateret førstehjælpskursus á 8 timers varighed. UngSolrød udbyder et antal kurser alt efter hvor mange der melder sig.

Workshop – lav din egen magibog

11-02-2019
En god start på en lang karriere som okkult praktiker. Her kan du lave din egen magibog. Vi sørger for læder til indbinding, forskelligt pynt og stads og papir til siderne og viser dig forskellige måder at få dem til at se gule og gamle ud.

Strikkecafé på Solrød Bibliotek

11-02-2019
Kom og bliv inspireret og få/giv gode tips til andre strikkeglade.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online