Lær at strikke på biblioteket i vinterferien

11. februar 2013

Strikning er en både nyttig og hyggelig hobby, men det er ikke noget man lige kaster sig ud i uden vejledning.

I skolernes vinterferie inviterer Solrød Bibliotek børn og unge til at komme og få en introduktion til kunsten.  Biblioteket huser jævnligt en flok muntre damer som strikker og hyggesnakker, og det er 5 medlemmer af denne strikkeklub: Alice, Astrid, Eva, Hanna og Lis, som har ladet sig overtale til at være hjælpende engle for nybegynderne.    

 

"Strikkehjælpen"  har åbent kl. 13 – 15 tirsdag den 19. februar og torsdag den 21. februar. Af hensyn til de frivillige hjælpere skal interesserede deltagere melde sig til på biblioteket senest søndag den 17. februar.  Ved tilmeldingen skal man angive, om man vil deltage en af dagene eller begge gange. 

Hvis man selv medbringer pinde og garn, er det gratis at deltage – men man kan også vælge at betale 25 kroner ved tilmeldingen, så sørger biblioteket for pinde og garn til en værdi af mindst 50 kroner. Pindene og strikketøjet får man selvfølgelig med hjem bagefter, så der kan strikkes videre. 

 Flere artikler

Lærerens dag på Havdrup Skole

05-10-2015
På Lærerens dag d.5.oktober blev lærerne mødt med flag

Brobygning på Solrød Gymnasium

05-10-2015
Går du i 8., 9. eller 10. klasse? Og overvejer du at gå på gymnasiet eller HF?

LA og K kæmper sammen for kortere skoledage

05-10-2015
Mandag aften blev der diskuteret skolepolitik i Solrød Byråds familie- og uddannelsesudvalg. Både Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti havde nemlig stillet forslag om at give de lokale skoler i Solrød Kommune mulighed for at korte en smule af de skoledage, der er blevet længere med reformens indtog.

Hårbøjlepynt på Solrød Bibliotek

05-10-2015
Fredag i efterårsferien er der på Solrød Bibliotek gang i hårbøjleværkstedet med perler, metaltråde og andre fine pyntegenstande.

Ved dit barn hvordan kroppen fungerer?

05-10-2015
Lørdag 10. oktober får børn og deres forældre i Solrød endeligt muligheden for at stifte bekendtskab med det berømte Bamsehospital. Arrangementet finder sted kl. 11:00 til 14:00 på Solrød Bibliotek.

Aftenåbent i Solrød Center

01-10-2015
Kom til Aftenåbent i Solrød Center fredag d. 2. oktober, hvor der vil være gang i hele centeret! Alle vores butikker har åbent til kl. 21 og flere af butikkerne afholder egne events, som du kan læse om herunder.

Brunch med Troels Lund Poulsen

01-10-2015
Niels Hörup deltog i Erhvervsnetværk Øst brunch med Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen, hvor flere vigtige emner blev drøftet.

Efterårets store bogsalg på Solrød Bibliotek

01-10-2015
Bogsalget starter mandag d. 5. oktober kl. 10 og varer til og med d. 26. oktober.

Et mødested og fagligt forum

01-10-2015
Til det lokale erhvervsarrangement BusinessCombat mødtes erhvervsfolk med studerende på Køge Handelsgymnasium til en faglig dyst. Her blev der konkurreret i at være bedst til at drive et fiktivt firma.

Gymnasieelever fra Solrød trækker i arbejdstøjet for Somaliland

01-10-2015
Matematik- og historiebøger bliver skiftet ud med arbejdshandsker, koste og musikinstrumenter, når elever fra Solrød Gymnasium den 4. november på den årlige Operation Dagsværkdag skænker en dags arbejde til fordel for unge i Somaliland.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online