Lær at strikke på biblioteket i vinterferien

11. februar 2013

Strikning er en både nyttig og hyggelig hobby, men det er ikke noget man lige kaster sig ud i uden vejledning.

I skolernes vinterferie inviterer Solrød Bibliotek børn og unge til at komme og få en introduktion til kunsten.  Biblioteket huser jævnligt en flok muntre damer som strikker og hyggesnakker, og det er 5 medlemmer af denne strikkeklub: Alice, Astrid, Eva, Hanna og Lis, som har ladet sig overtale til at være hjælpende engle for nybegynderne.    

 

"Strikkehjælpen"  har åbent kl. 13 – 15 tirsdag den 19. februar og torsdag den 21. februar. Af hensyn til de frivillige hjælpere skal interesserede deltagere melde sig til på biblioteket senest søndag den 17. februar.  Ved tilmeldingen skal man angive, om man vil deltage en af dagene eller begge gange. 

Hvis man selv medbringer pinde og garn, er det gratis at deltage – men man kan også vælge at betale 25 kroner ved tilmeldingen, så sørger biblioteket for pinde og garn til en værdi af mindst 50 kroner. Pindene og strikketøjet får man selvfølgelig med hjem bagefter, så der kan strikkes videre. 

 Flere artikler

Karlslunde Mosevej lukkes midlertidigt

27-06-2016
Banedanmark lukker Karlslunde Mosevej

Pigeliv uden kærester

27-06-2016
Se her!....hvis din sommerlæsning gerne må handle OM ALT ANDET end drenge og klamme kys (for det er DU altså ikke lige klar til endnu...)

Pigeliv med kærester

27-06-2016
Skal din sommerlæsning helst handle lidt om søde drenge, den første kæreste og hjertesorger.......så tjek lige vores forslag til DIG her.

Coding Pirates

23-06-2016
Indkaldelse til Stiftende Generalforsamling

Kundevognsræs indtog Glade Dage

23-06-2016
57 børn og voksne deltog i kundevognsræset i Solrød Center – og i kampen om gavekortet på 2.500 kr.

Fokus på sundhed og træning

23-06-2016
Sportsgrene som yoga og fitness er til dagligt placeret på 1. salene i Solrød Center og demed ikke umiddelbart synlige for forbipasserende kunder.

Solrød Bibliotek vil gerne overraske dig!

23-06-2016
Nu er det tid til sommerferie og en masse gode læseoplevelser for hele familien. Solrød Bibliotek gerne hjælpe jer med en overraskelsespose fyldt med gode læseoplevelser, hvis I mangler inspiration til sommerlæsningen. Det eneste I skal gøre, er at sende en e-mail til Solrød Bibliotek: solbib.voksen@solrod.dk

Helserejse til Den Blå Lagune på Island

23-06-2016
Den Blå Lagune er kendt for at have en positiv virkning på personer med hudlidelser, da den er fyldt med gode mineraler.

Hæder til Netto på Solrød Strandvej 66

20-06-2016
Butikken er nemlig kåret til månedens bedste Netto-butik i distriktet

Solrød Svømmeklub var med til åbningen af Lidl

20-06-2016
I forbindelse med åbning af den nye Lidl butik, var vores K/T svømmere med til at pakke kundernes varer på åbningsdagen. En temmelig god oplevelse for svømmerne, som blev honoreret med et sponsorat fra Lidl.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online