Lær at strikke på biblioteket i vinterferien

11. februar 2013

Strikning er en både nyttig og hyggelig hobby, men det er ikke noget man lige kaster sig ud i uden vejledning.

I skolernes vinterferie inviterer Solrød Bibliotek børn og unge til at komme og få en introduktion til kunsten.  Biblioteket huser jævnligt en flok muntre damer som strikker og hyggesnakker, og det er 5 medlemmer af denne strikkeklub: Alice, Astrid, Eva, Hanna og Lis, som har ladet sig overtale til at være hjælpende engle for nybegynderne.    

 

"Strikkehjælpen"  har åbent kl. 13 – 15 tirsdag den 19. februar og torsdag den 21. februar. Af hensyn til de frivillige hjælpere skal interesserede deltagere melde sig til på biblioteket senest søndag den 17. februar.  Ved tilmeldingen skal man angive, om man vil deltage en af dagene eller begge gange. 

Hvis man selv medbringer pinde og garn, er det gratis at deltage – men man kan også vælge at betale 25 kroner ved tilmeldingen, så sørger biblioteket for pinde og garn til en værdi af mindst 50 kroner. Pindene og strikketøjet får man selvfølgelig med hjem bagefter, så der kan strikkes videre. 

 Flere artikler

Forskningens Døgn på Solrød Gymnasium

30-04-2015
PH.D – forsker fra Århus Universitet, Astrid Elkjær Sørensen (PH.D. fra), besøger hf-klassen 2d på Solrød Gymnasium. Emnet var "Ingen klassekamp uden kønskamp", og der blev ikke lagt fingre i mellem.

Parfumeproduktion på Solrød Gymnasium

30-04-2015
1x har netop gennemført et parfumeprojekt med Henrik Birkedal i biotek her i april. Efter at have produceret duftstoffer via både dampdestillation og kemisk syntese skulle eleverne sammensætte deres egen personlige mande- og kvinde duft ud fra 50 forskellige grundessenser.

Mellemøsten på Solrød Bibliotek

30-04-2015
Emneliste om Mellemøsten: Eksotiske romaner om krig og kærlighed, krimier om terror og mord, vrede digte, inciterende eventyr, krydderduftende kogebøger og politiske fakta ...

SOS Børnebyerne mangler indsamlere i Solrød

30-04-2015
Med kun 11 dage til SOS Børnebyernes landsindsamling mangler der stadig indsamlere over alt i landet. Behovet er vokset med jordskælvet i Nepal.

Et dejligt og veloplyst sted

30-04-2015
Ændret arbejdstidsregler på skoleområdet betød nye forhold omkring det fysiske arbejdsliv. På Køge Handelsgymnasium skulle mere arbejdstid på skolen sammen med flere nye kolleager rummes af de samme fysiske rammer.

Liberal Alliance vil ikke øge den offentlige sektor

30-04-2015
På byrådsmødet i april, skulle byrådet tage stilling til administrationens ønske om at ansætte yderligere 3 medarbejdere, idet at arbejdet med de uretfærdigt fordelte flygtninge, krævede flere ressourcer.

Når der skal mere end TV til

29-04-2015
Kender du det? Du sidder sammen med dine forældre, foran fjernsynet og venter på at klokken bliver nok til, at du kan få lov at komme i seng?

Skatteregler spænder ben for grøn omstilling af vandværker

27-04-2015
Besynderlige skatteregler gør det alt for dyrt for forbrugerejede vandværker at producere grøn energi til eget forbrug ved at benytte solceller. Skattereglerne udfordrer vandværkernes motivation til at gøre noget godt for miljøet og er stik imod regeringens intentioner om grøn omstilling. Det mener Danske Vandværker – FVD.

Med flid – og en smule held

27-04-2015
En appelsin rullede i Køge Handelsgymnasiums turban, da en af Danmarks mest innovative unge i øjeblikket, Mads Faurholt-Jørgensen, sagde ja til at besøge skolen og give et foredrag for de studerende på 1. og 2. år på innovationsretningen.

Turisme giver arbejdspladser

27-04-2015
Liberal Alliance foreslår en lavere hotelmoms, ikke fordi vi går ind for differentieret moms, men fordi vi anerkender den helt særlige udfordring, som turisterhvervene i Danmark har.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online